Çinli Dev LeEco'dan Yeni Telefonlar ve Fazlası!

Çin'in en önemli şirketlerinden biri olan LeEco, yeni telefonları ve televizyonlarıyla adeta gövde gösterisi yaptı; devlere meydan okudu!

Çinli devin gövde gösterisi!

Çinli LeEco, bu haftanın başlarında ABD marketini ele geçirme planlarını açıklamasının ardından, şimdi de ABD marketi için yeni telefonlarını ve televizyonlarını tanıttı. Çinli firma, ABD'de büyük bir etki yaratmak istiyor ve görünene göre bu etkinlik, planlarının sadece başlangıcı olacak. LeEco Kuzey Amerika başkanı Richard Ren'in söylediğine göre firma, bizler için ürün ve hizmetler üretmek yerine, bizimle birlikte ürünler ve hizmetler üretecek.

San Francisco'daki Innovation Hanger'da yapılan tanıtımda R&D başkanı Rob Chandhok, 400 dolarlık yeni LePro S3 Android telefonu tanıttı. Snapdragon 821 işlemci ile güçlendirilen bu telefon, 4 GB RAM ve 64GB depolama alanının yanı sıra 5.5 inç ekran, Dolby Atmos destekli çift hoparlör ve 16MP kameraya sahip. LePro, gri ve altın metal renklerinde sunulacak.

Ayrıca Chandhok, Snapdragon 652 ve 32GB depolama alanı ile gelen giriş seviyesi Le S3 modelini de tanıttı. Bu telefon da gri, gül altın, altın ve siyah renklerinde sunulacak.

Sadece küçük ekranlı cihazları tanıtmayı yeterli bulmayan firma, LeEco markası altındaki dört yeni televizyonunu da tanıttı. Bu televizyonların en üst seviyesi 5.000 dolarlık uMAx 85 olarak gözükmekte bu ürün 85 inçlik bir ekranın yanı sıra HDR10 ve Dolby Vision desteğine sahip. 4GB RAM, 64GB depolama alanı ve Harmon Kardon ses sistemi de televizyonun kalan detaylarını oluşturmakta. Ayrıca firma, 4K ile Harmon Kardon ses sistemine sahip olan "Super 4" TV serisini de tanıttı: X43 Pro, X55 ve X65.

Firma sözcüleri, daha önceki bir etkinlikte tanıtılan VR başlığı ve Android destekli spor bisikleti hakkında da kısa bir süre konuştular ancak bu ürünler hakkında yeni bir bilgi vermediler.

Etkinlik boyunca LeEco yöneticilerinin sıklıkla belirttikleri bir durum ise, bu ürünlerin bir ekosistem halinde beraber çalışmak üzere geliştirildikleri oldu. 17 Ekim tarihli bir blog yazısında CEO YT Jia'nın sözleri şu şekildeydi: "İçeriğin herhangi bir ekrana herhangi bir anda kesintisiz bir şekilde iletilmesini mümkün hale getiriyor. Bu, geleceğin gerçekten bağlı yaşam tarzıdır." Bu amaçla da firmanın video kısmında ortaklık kurduğu bazı Kuzey Amerikalı içerik sağlayıcı firmalar bulunuyor: Lionsgate, MGM, Showtime ve A&E gibi...

Kullanıcıların telefonlarında, televizyonlarında ve en son olarak bağlantılı arabalarında video izleyebilmelerinin yanı sıra, LeEco avantajlarının arasında 5TB bedava bulut depolama alanı ve sınırsız fotoğraf ve video depolama imkanı bulunuyor.

2 Kasım tarihinde LeMall'da satışına başlanacak olan ürünler için firmanın bir de indirim sistemi bulunmakta. LeMall Kuzey Amerika yöneticisi Bianca Yang'in söylediğine göre özellikle LeRewards indirimleri, firmanın tüketicilere teşekkür etme şekli olarak sunulmakta.

Okuyucu Yorumları