Clinton'un logosu Apple'dan esinlenmiş!

Wikileaks'in internete sızdırdığı yeni e-postalarda, Apple'ın kimlere, nasıl ilham kaynağı olduğu gözler önüne seriliyor...

Apple'dan esinlenmişler!

Wikileaks'in paylaştığı e-postalardan çıkan bilgilere göre, Hillary Clinton'un seçim kampanyası logosu Apple'dan esinlenerek yapılmış.

İlk olarak Business Insider tarafından haberi yapılan, Wendy Clark tarafından Şubat 2015'te (Clinton'un adaylığını koymadan önce) yollanan bir e-postada, kampanyanın "pencere" logosu Clinton'un pozisyonuyla alakalı hale geleceğinden ve Apple'ın markalaşmasına benzediğinden bahsediliyor.

Clark yaptığı açıklamada "Eğer sürekli tekrarlanmasa ve düzenli şekilde başarılı reklam kampanyalarıyla akıllara kazınmasa, kimse bu ısırılmış elma logosuna bakıp da bu dünyanın önde giden bir teknoloji devi demez." dedi.

O zaman henüz logo tamamlanmış olsa da, mesajlar ayrıca Clinton'un logosunu Obama'nın logosuyla karşılaştırıyor.

Geçen hafta, Julian Assange sözünü tuttu ve ABD seçimleriyle ilgili daha fazla sızmış dokümanı paylaştı. WikiLeaks önümüzdeki on hafta boyunca Google, askeri operasyonlar, silah ticareti ve kütle gözetim ile ilgili bilgileri paylaşmaya devam edecek. Assange ayrıca 8 Kasım'dan önce seçimlerle ilgili bütün dokümanların ortaya çıkacağını belirtti.

Okuyucu Yorumları