Çok ince, biraz pahalı: İşte Elife S7...

Bugüne dek pek çok ince telefon görmüş olabilirsiniz ama bu kadar incesi, artık "pes" dedirtiyor!

İşte bu, gerçekten çok ince!

Çinli firma Gionee, yine ince bir telefonla karşımızda. 5,5 mm'lik Elife S7, inceliğine rağmen kulaklık girişini koruyor. Ağırlığı ise sadece 126,5 gram.

Yeni cihazın bir önceki Elife S5.5'in üzerine getirdiği birkaç önemli yenilik var. Öncelikle karşımızda 5,2 inçlik 1080p çözünürlüklü bir AMOLED ekran var. 1,7GHz sekiz çekirdekli MediaTek yonga seti ve 2GB RAM, benzer görünse de cihazda artık 64-bit desteği var. Çok modlu LTE ve çift microSIM slotu da Elife S7'nin özellikleri arasında.

Elife S7, 13 megapiksellik arka kamera ve 8 megapiksellik ön kamerayla geliyor. Her iki kamera da alışıldık "güzelleştirme" özelliklerini destekliyor. HiFi ses işine yeni cebinde Gionee de katılmış ve beraberinde gelen "profesyonel" kulaklıklarla yüksek kalitede ses sağlayabiliyor.

Çok ince, biraz pahalı: İşte Elife S7...

Cihazın arka tarafı camdan, çerçevesi ise bir alüminyum alaşımından oluşuyor. Elife S7'nin tek hayal kırıklığı uğratan tarafı ise 450 dolarlık yüksek fiyatı. 18 Mart'ta satışa sunulacak olan S7 için Çin'de ön sipariş toplanmaya başlanmış durumda.

Okuyucu Yorumları