Cooler Master MasterCase H100 Modelini Duyurdu

Cooler Master, bugün yeni MasterCase H100'ü piyasaya sürdü. İşte Cooler Master MasterCase H100 özellikleri.

Cooler Master'dan MasterCase H100!

Cooler Master, bugün yeni MasterCase H100'ü piyasaya sürdü. MasterCase H100, taşınabilir oyun bilgisayarı, ev bilgisayarı ve güçlü bir masaüstü bilgisayar kurulumu için tasarlandı.

H100 tüm yapısı ile birlikte, tamamen seyahate uygun bir seri olarak karşımıza çıkıyor. H100'ün kompakt boyutuna karşı, üst seviye sistemlerin yer alabileceği bu model ayrıca önde bulundurduğu 200mm'lik RGB fanı ile üst seviye soğutma performansı sunuyor. Cooler Master'ın imzası niteliğinde olan Fine Mesh tasarımlı ızgaralı paneller kasanın ön ve üst kısmında bulunuyor. Ayrıca üst panelde kolay taşıma imkanı sunması açısından bir taşıma kolu yapısı bulunuyor.

Cooler Master MasterCase H100 Modelini Duyurdu

H100, boyutuna kıyasla bir ev sinama bilgisayarı veya medya merkezi amacı ile kurulacak sistemler için uygun kapasiteye sahip. H100, APU sistemler ile daha uyumlu olsa da özel grafik kartları ile yükseltme yapmak için yeterli alana sahip. ITX ekran kartlarının popülaritesinin artması ile birlikte, oyuncular H100'ün içine 210mm(maksimum) uzunluğa sahip ekran kartlarını konumlandırabilirler. Ayrıca H100 ATX güç kaynakları ile uyumlu olarak tasarlanmış olması ile birlikte geniş PSU kullanımı yelpazesi sunuyor.

  • Kompakt Mini-ITX – Oldukça kompakt bir düzen, boyutları en aza indirmek için alanını verimli kullanır.
  • Fine Mesh Havalandırma – Ön ve üst paneller, Cooler Master'ın imzası Fine Mesh'e sahiptir. Fine Mesh tozu filtreleyerek daha verimli hava akışı sağlar.
  • 200mm RGB Fan – Kompakt boyutlarına ragmen H100, H serisinin 200mm fanına sahiptir ve bu fan ile üst seviye havalandırma imkanı sunar.
  • ATX Power Supply – Donanım uyumluluğunu artırmak ve sisteme etkin güç sağlamak için tam boyutlu ATX güç kaynakları desteklenir.
  • Yerleşik Taşıma Kolu – Daha fazla taşınabilirlik ve hareket halindeyken oyun oynamak için üst panele bir sap yerleştirilmiştir..
  • RGB Aydınlatma Kontrolü – Aksesuar paketinde bir RGB kontrol cihazı bulunur. Anakart RGB kontrol işlevini desteklemiyorsa, RESET düğmesi RGB aydınlatmasını doğrudan I/O panelinden kontrol edebilir.
  • Bileşen Desteği – Grafik kartı için 210mm, CPU soğutucular için 83mm ve PSU'lar için 210mm alan desteği güçlü bilgisayarlar ve gelecekteki güncellemeler için yer sunar.

MasterCase H100 çok yakında Türkiye'de satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları