CorelDRAW Graphics Suite 2019 Duyuruldu!

CorelDRAW Graphics Suite 2019 duyuruldu. Peki, yeni yazılım neler sunuyor? İşte CorelDRAW Graphics Suite 2019'un tüm özellikleri...

İşte CorelDRAW Graphics Suite 2019!

CorelDRAW Graphics Suite yeni ve güçlü Windows tabanlı sürümünün yanı sıra özellikle macOS için üretilen yepyeni grafik tasarım yazılımıyla da ürün yelpazesini çarpıcı bir şekilde genişletti. Her bir platformun tamamen baştan yazılmasının yanı sıra, bu iki ürün paketine de mobil durumdayken pratik bir şekilde kullanım ve yaratıcılık sağlayan yeni CorelDRAW.app dahil edildi. Artık kullanıcılar, tercih ettikleri platformda hassas piksellere sahip dikkat çekici ve yaratıcılığı güçlendirilmiş gerçek bir tasarım yarışmacısına sahipler.

Grafik tasarımcılarının artık profesyonel fotoğraf düzenleme ve benzersiz çıktı kabiliyetleri olan dünya çapında bir vektör grafik yazılımına erişimi var. CorelDRAW ürün müdürü John Falsetto: "CorelDRAW profesyonel sonuçlar ve çıktılar alınan, kullanım kolaylığına odaklanmış lider bir grafik tasarım paketi olarak ünlenmiştir. İş her seferinde benzersiz projelere gelince, tasarımcılar gerçek bir seçeneği hak ediyorlar." Global Ürün Başkan Yardımcısı Gerard Metrailler: "30 yıllık grafik mükemmelliyetçiliğiyle, CorelDRAW® ekibimiz tasarım yazılımı dünyasına çarpıcı değişiklikler katmaya devam ediyorlar. Yepyeni Mac için CorelDRAW Graphics Suite ile farklı özellikleri, kabiliyetleri ve platformalara hakim modern kullanıcıların ihtiyaç sağlayıcısı istisnai bir yazılım olarak yerimizi sağlamlaştırdık."

Özellikle Mac için üretilmiş yepyeni CorelDRAW® Graphics Suite 2019'u tecrübe edin.

  • Tamamlanmış Profesyonel Tasarım Araç Kiti: Sezgisel, genişleyebilir entegre araç kutusu ile kendi benzersiz stilinizi tanımlayarak takipçilerinizi etkileyin. Vektörel grafik tasarımı için CorelDRAW®, illüstrasyon ve sayfa görünümü, fotoğraf düzenleme için Corel PHOTO-PAINT®, yazı karakterlerini düzenlemek ve organize etmek için Corel® Font Manager™, RAW işlemek için Aftershot™ 3 HDR, grafik araçlarına hemen hemen her yerden erişim için yeni CorelDRAW.app™ ve çok daha fazlası.
  • Öncü Teknoloji: LiveSketch™ özelliğiyle gerçek kağıt ve kalem hissi veren devrimsel yeni vektör çizim tecrübesini keşfedin.
  • Benzersiz macOS Tecrübesi: Mac için CorelDRAW® Graphics Suite 2019, Mac kullanıcılarının favori platformunda menüler, pencereler, görüntüler, alanlar, etiketler ve düğmeler dahil, en sevdiği elementleri yansıtır. Mojave Dark Mode ve MacBook Pro'daki Touch Bar desteği yazılımın eşsiz görüntü ve sezgisine eklenmiştir.

Windows için CorelDRAW Graphics Suite 2019'da neler var?

En yeni CorelDRAW® Graphics Suite daha hassas ve özgür yaratıcılık sunan heyecan verici yeni özelliklere sahiptir.

  • YENİ! Nesneler Doku: Tamamen yenilenmiş Nesneler Doku doküman yapısı üzerinde hızlı erişim direkt kontrol sağlar.
  • YENİ! Bozulmayan Efektler: CorelDRAW'daki görseli veya kaynak objeyi değiştirmeden, uygula, değiştir, vektör ve bitmap efektlerini tecrübe edin.
  • YENİ! Mükemmel Pikselli İş Akışı: Her defasında keskin web grafiklerini garanti edin. Piksel ızgarasını sayfanın kenarına ayarlayın ve göndermiş olduğunuz grafiklerin temiz sınırları olduğunu görün. Yeni "Piksel Izgarasına Ayarla" butonu ile şekilleri kolayca düzeltin.
  • YENİ! Modern Kalıplar: "New from template" diyalogunda sunulan ve geniş bir yelpazede profesyonelce tasarlanmış kalıpları kullanarak profesyonelce işler çıkarın.

GELİŞTİRİLDİ! Bak, Hisset ve Performansını Ortaya Koy: Daha kolay navigasyon, daha iyi uyum ve yükseltilmiş verimlilik için hazırlanmış arayüz geliştirmelerinin avantajlarından yararlanın. Başlangıç süresi, doküman yüklemeleri, yazım işleri ve grafik çıkarımlarındaki harika performansın tadına varın.

Yeniliklerle ilgili listenin tamamı için: www.coreldraw.com/windows

CorelDRAW Graphics Suite 2019 Duyuruldu!

Web tabanlı yepyeni CorelDRAW.app uygulamasıyla her yerden çalışın.

Windows ve Mac paketlerinin içinde yer alan CorelDRAW.app™ hareket halindeyken yaratıcılık ve üretkenlik sağlar. Yaratıcılığı güçlendirilmiş yenilikçi araçları sayesinde, bulutta depolanan CorelDRAW® dosyalarınıza erişerek, açıklamalar ekleyerek, elementleri tasarlayarak ve herhangi bir cihazdan yeni proje başlatarak grafik tasarım iş akışınızı tamamlayabilirsiniz. CorelDRAW.app™ web tecrübenizi üyelikle daha profesyonel tasarım opsiyonlarına sahip olarak geliştirebilirsiniz.

Windows veya Mac tabanlı CorelDRAW Graphics Suite 2019 satın almak için seçeneğiniz çok.

Kalıcı lisans: Satın aldığınız sürümü ömür boyu kullanabileceğiniz kalıcı lisans seçeneğidir. Dilerseniz kalıcı lisans ile birlikte yıllık yükseltme koruma programı alıp her yıl yenileyerek sürekli güncel sürümde kalabilirsiniz.

Abonelik lisansı: Yıllık kiralama şeklinde kullanabileceğiniz lisanslama şeklidir. Aboneliğiniz devam ettiği sürece en son versiyona erişin.

Okuyucu Yorumları