CorelDRAW Graphics Suite X7 tanıtıldı!

Önde gelen grafik paketi CorelDRAW Graphics Suite, yeniden tasarlanan arayüzüyle karşınızda!

Yeni sürüm hazır!

Corel, önde gelen grafik paketi olan CorelDRAW Graphics Suite X7 sürümünü duyurdu. Yeniden tasarlanan ve büyük bir kısmı özelleştirilebilen kullanıcı arayüzüyle, paket her kullanıcının iş akışına göre düzenlenebiliyor, tasarım sürecinin her adımı sırasında üretkenliği arttırıyor.

Corel, Grafik Ürün Yönetimi bölümü kıdemli yöneticisi Gérard Métrailler, yeni sürümü "CorelDRAW Graphics Suite X7 tasarım sürecinde, müşterilerin katılımına öncesine göre daha çok önem verdik. Her yeni özellik, doğrudan müşterilerin geri bildiriminin sonucu. Hedefimiz, CorelDRAW kullanıcılarının işlerini olabilecek en kısa sürede tamamlamalarını sağlamak. Böylece, CorelDRAW Graphics Suite X7 ile nasıl çalışacaklarına kendilerinin karar vermesini sağladık." şeklinde değerlendirdi.

Bu önemli sürüm, güçlü dolgu yetenekleri, yüksek çözünürlük, çoklu monitör ve dokunmatik ekran uyumluluğu, içerikleri CorelDRAW kullanıcılarıyla paylaşma olanaklarıyla öne çıkıyor. Ek olarak çoklu çekirdek ve doğal 64-bit desteği, kullanıcıların birden fazla uygulamayı çalıştırmalarını ve büyük dosyalarla çalışmalarını kolaylaştırıyor. Program kullanıcıların hızlıca başlamalarına, projelerini verimli bir şekilde tamamlamalarına ve tasarım sürecini kendi tarzlarına göre ayarlamalarına olanak sağlıyor.

CorelDRAW Graphics Suite X7 tanıtıldı!

CorelDRAW Graphics Suite X7 sürümündeki yeni/geliştirilen zaman kazandırıcı özellikler:

  • Arayüz Seçimi: Uzmanlık düzeyine ve belirli görevlere göre altı hazır çalışma arayüzü arasından seçim yapın: Lite, Default, Classic, Adobe Illustrator, Photoshop, Advanced Page Layout veya Advanced Illustration.
  • Hızlı Özelleştirme: Basitçe pencere, araç ve diğer öğeleri ekleyerek veya çıkararak, çalışma arayüzünüzü herhangi bir iş akışına göre düzenleyin.
  • Degrade Dolgular: Dolgular ve şeffaflık üzerinde tam kontrol ile çok daha kısa sürede daha iyi sonuçlar elde edin; eliptik ve dörtgensel degradeler oluşturun, degrade dolgudaki tek tek renklerdeki şeffaflığı kontrol edin, nesnedeki dolguları tekrarlayın ve dolgu açısını ayarlayın.
  • Font Playground: Mükemmel yazıtipini hızla ve kolaylıkla arayın, demeler yapın ve seçin.
  • Çoklu Belge Arayüzü: Herhangi bir projenizin akışkanlığını arttırmak için, sekmeli görünümde, birden fazla monitörde, çok sayıda belgeyle çalışın ve aralarında geçiş yapın
  • PHOTO-PAINT Programında Fotoğraf Düzenleme Araçları: Basınca duyarlı akışkan araçlarla (Smear, Attract ve Twirl) ve fotoğraf makinesi efektleriyle (Bokeh blur, Sepia Toning ve Time Machine) benzersiz resimler oluşturun.
  • Yüksek Çözünürlük Desteği: Yüksek çözünürlüklü monitörlerle aygıtlar arasında tutarlı bir görünüm elde edin; arayüz kolaylıkla dokunmatik yeteneğine adapte edilebilir, böylece son model PC, laptop ve tabletlerle uyumlu çalışır.
  • QR Kod Oluşturucu: Tek tıklamayla renk, resim ve metin kullanabileceğiniz özelleştirilmiş QR kodlar oluşturun; QR kodunuzun tüm mobil aygıtlarda geçerli olup olmadığını kontrol edin.
  • Hizalama Kılavuzları: Nesnelere yaklaşınca ekrana gelen hizalama önerileriyle, nesneleri hızlı ve hassas bir şekilde konumlandırın.
  • Asya Dillerinde Metinler Dahil OpenType Desteği: Asya dillerini de kapsayan genişletilmiş OpenType yazıtipi desteğiyle, tipografi üzerinde tam kontrole sahip olacaksınız.
  • Dahili İçerik Paylaşımı: Corel CONNECT ile entegre çevrimiçi depo üzerinden vektör, biteşlem ve degrade dolgularınızı kolaylıkla paylaşın.

Corel'den yardımcı uygulamalar!

Corel'den yardımcı uygulamalar!

Kullanıma hazır diğer ürünler: Corel'den yardımcı uygulamalar

  • YENİ – Patterns (iPhone iOS 7): Dijital fotoğrafları kullanarak sürekli bir desen oluşturun, Corel Content Exchange üzerinden bu desenleri paylaşın veya CorelDRAW ya da Photoshop gibi diğer uygulamalarla senkronize edin. Apple Store'dan ücretsiz indirilebilir.
  • GELİŞTİRİLDİ – Designs (Windows 8.1): Corel Content Exchange, iStockPhoto, Fotolia ve diğer galerilerdeki resimlerde arama yapın ve paylaşın; Microsoft OneDrive üzerinden doğrudan CorelDRAW ile senkronize edin. Bu uygulama tüm Windows mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilir.

CorelDRAW Graphics Suite X7 içeriği:

  • CorelDRAW X7: Sezgisel vektörel illüstrasyon ve sayfa tasarımı uygulaması
  • Corel PHOTO-PAINT X7: Profesyonel görüntü işleme uygulaması
  • Corel PowerTRACE X7: Biteşlemden vektöre dönüştürme uygulaması (CorelDRAW X7 içinde)
  • Corel CONNECT X7: Content Exchange ve lokal bilgisayardaki dijital varlıklara erişim için tarayıcı
  • Corel Website Creator: Web sitesi tasarım uygulaması
  • Corel CAPTURE X7: Tek tıklamada yakalama uygulaması
  • PhotoZoom Pro 3: Corel PHOTO-PAINT programındaki dijital resimleri dışa verme ve büyütme eklentisi
  • ConceptShare: Tasarımları ve fikirleri, iş arkadaşları ve müşterilerle paylaşma aracı

CorelDRAW Graphics Suite X7 ayrıca 10.000 clipart ve dijital resim, 2000 yüksek çözünürlüklü dijital fotoğraf, 1000 OpenType font, 350 profesyonel şablon, 2000 araç şablonu, 800 çerçeve ve desen, beş saatten uzun süren eğitim videosu ve dahasını içermektedir.

CorelDRAW Graphics Suite X7 paketinin tam içeriğini görmek ve 30 günlük deneme sürümünü indirmek için, www.corel.com/coreldraw adresini ziyaret edebilirsiniz.

Corel'den kullanıcılara seçenekler

CorelDRAW Graphics Suite X7 paketini iki benzersiz şekilde satın almak mümkün:

  • Kalıcı Lisans: Tek bir ödeme yapın, ürüne kalıcı olarak sahip olun; kutu veya indirilen sürüm olarak alınabilir
  • Abonelik: Aylık veya yıllık ödeme yapın, ödemeleriniz devam ettiği sürece ürünü kullanmaya devam edin. Sürekli güncellemelerin avantajını yaşayın.

www.corel.com/coreldraw adresinden indirilebilir.

Okuyucu Yorumları