CyanogenMod'lu bomba bir cep yolda!

CyanogenMod'la gelecek, en üst düzey donanımlara sahip olacak bu ceple tanışmaya hazır mısınız?

CyanogenMod'lu bomba geliyor!

Çin'de son senelerde doğan çevrimiçi markaların sayısında artış var. Bunun en iyi örneklerinden biri olan Xiaomi, ceplerinin ve diğer elektronik cihazlarının uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Yeyni bir iddiaya göreyse Oppo da Çin'de kendine düşen payı almak istiyor. Söylentilere göre firmanın ikinci başkanı Pete Lau, sıfırdan yeni bir çevrimiçi marka ortaya çıkarmayı planlıyor. Bu markanın ilk ürünü ise CyanogenMod'u kullanan, en üst düzey donanımlara sahip bir cihaz olacak. Oppo'nun amiral gemisi N1 ve Find cepleri de CyanogenMod Android ROM'unu kullanıyordu.

CyanogenMod CTO'su Steve Kondik'in aynı gün ortaya çıkan Google+ gönderisinde "Lau ile harika bir yazılım ve en üst kalitede donanımla bir telefon yapacağız" demesi, söylentilere güç kattı. Bunun yanında Lau, Sina Weibo'da şunları yazdı: "Android'in dünyasını değiştirebilecek bir şeyler planlıyoruz." "Kusursuz bir Android'li amiral gemisi üzerinde çalışıyoruz."

Weibo'daki gönderiye cevap veren heyecanlı bir Oppo çalışanı ise cihazın Snapdragon 800'ün yakında çıkacak olan 2.5GHz modeline (MSM8974AC), sahip olacağını çekinmeden söyledi. Bu SOC'yi taşıyacağı bilinen diğer tek cihaz, önümüzdeki günlerde çıkacak olan Gionee Elife E7.

Okuyucu Yorumları