Dalış tutkunlarına özel aksiyon kameraları!

Hareketli anları en iyi biçimde ölümsüzleştirmek, Next'in bu aksiyon kameralarının işi...

Aksiyon tutkunlarına!

Dalış tutkunları ve adrenalini sevenlerin özel anlarını ölümsüzleştirmeleri için Next&Nextstar, 'Next Aksiyon Kameraları'nı sunuyor. Hareketli alanlarda çekim yapmayı kolaylaştıran, su altında da rahatlıkla kullanılabilen 'Next Aksiyon Kameraları', saniyede 120 kareye kadar görüntü yakalayabiliyor, bu keyifli anları ölümsüzleştirmek ise size kalıyor!

Yüksek çekim özelliği sayesinde en hareketli anlarınızı dahi fotoğraflama tekniğine sahip 'Next Aksiyon Kameraları' Next&Nextstar ayrıcalığı ile satışa sunuluyor. Sahip olduğu üstün teknolojik özellikleri; geniş açı ve yüksek çekim kalitesiyle aksiyon severlerin adrenalin dolu anlarını istenilen şekilde kayıt altına alıyor. Ayrıca çekim sonrası görüntüler, internet ortamından sağlanabilen birçok ücretsiz yazılım sayesinde herhangi bir bilgisayara aktarılarak, eşsiz efektlerle keyifli video ve fotoğraflar haline getirilebiliyor.

Hayat dolu ve kendini genç hissedenlerin yaşadıkları her anı kayıt altına alabileceği 'Next Aksiyon Kameraları' video ve fotoğraf çekme özelliği ile yaşanılan anlara şahitlik yapıyor. Macera tutkunları, otomobil yarışı, doğa sporları ile ilgilenenlerin ve hangi yaşta olursa olsun kendini genç hissedenlerin tercih ettiği Next Aksiyon Kameraları yüksek kalite çekim özelliğiyle kusursuz görüntüleme sağlıyor.

Saniyede 120 kare, su altı çekim ve fiyatlar!

Saniyede 120 kare, su altı çekim ve fiyatlar!

Yüksek çekim kalitesi ile saniyede 120 kareye kadar görüntüleme özelliği!

Normal film kameraları saniyede 24 kare görüntü yakalarken, Next Aksiyon Kameraları, saniyede 120 kareye kadar görüntü kayıt etmekte. Bu özelliği sayesinde çekim sonlandığında efektleme özelliği devreye sokularak, videonun en yavaşlatılmış hali ile kayıt edilmesi ve anlık görüntü kalitesiyle piksellerine ayrılmadan görüntülenmesi sağlanabiliyor. Siz de bu özellik sayesinde, en az Matrix filmindeki kadar efektli görüntüler elde edebilir, kendi kısa aksiyon filminizi çekebilirsiniz.

Su altında çekim yapabiliyor!

Özel kılıfı ile su altında da çekim yapabilme özelliğine sahip Next Aksiyon Kameraları, mutlu anları ve su altı güzelliklerini kaydetmenize olanak sağlıyor. Next Aksiyon Kameraları ile ister çocuklarınızın ve kendinizin su altı maceralarını görüntüleyin, isterseniz eşsiz doğa güzelliklerini arşivinize ekleyin. www.nextremely.com adresinden satın alabileceğiniz Next Aksiyon Kameraları aksiyon severlerin beğenisine sunuluyor.

SD21 model Aksiyon Kamerası satış fiyatı; 849TL

SD19 model Aksiyon Kamerası satış fiyatı; 699 TL.

Okuyucu Yorumları