Deezer, 2015'i hit müziklerle karşılıyor

Yeni yıl partinizin hit müzikleri Deezer'dan geliyor!

Deezer'dan "yeni yıl listesi"

Global dijital müzik servisi Deezer; veda etmek üzere olduğumuz seneyi en güzel anlarıyla hatırlatacak ve aynı zamanda 2015'i en eğlenceli ve hareketli şekilde karşılatacak 100 şarkılık özel bir 'Yeni Yıl Listesi' hazırladı.

Sadece partilerin değil; eğlence ve güzelliklerin paylaşıldığı tüm ortamların olmazsa olmazı müzik; dinleyen üzerinde yarattığı farklı duygu ve etkilerle de hayatın ayrılmaz bir parçası. Müzik tutkunlarına, binlerce çalma listesi, radyo ve 35 milyonu aşkın şarkı içeren dünyanın en geniş müzik kataloğuna tüm cihazlardan anında erişim imkanı sunan Deezer; tüm müzikseverlerin 2015'e en güzel duygular ve birbirinden hit melodiler eşliğinde girmesi için 100 şarkılık özel bir 'Yeni Yıl Listesi' sunuyor.

Deezer Yeni Yıl listesinde bulunan sanatçı ve parçalardan bazıları; Rather Be – Clean Bandit feat. Jess Glynne, Chandelier – Sia, Fireball – Pitbull & John Ryan, Happy – Pharrel Williams, Dangerous – David Guetta, Sweet Nothing – Calvin Harris, Bambaşka Biri – Ajda Pekkan, Kır Zincirlerini – Tarkan, Çak Bir Selam –Ayşe Hatun Önal, Yabancı – Sıla.

Deezer kullanıcıları ve Deezer'a ücretsiz olarak üye olan tüm müzikseverlerin http://www.deezer.com/playlist/1072674841 linkinden ulaşabilecekleri Deezer Yeni Yıl Listesi'nde yer alan hit parçalarla 2015'e unutulmaz bir geceyle 'merhaba' diyecek.

Okuyucu Yorumları