Deezer'dan yeni tasarımlar

Deezer, Flow ve mobil müzik çalara özel yeni tasarımını tanıttı.

Deezer'dan yeni tasarım

İnternet üzerinden dijital müzik servisi Deezer, mobil uygulamasında yer alan kişiye özel radyo özelliği Flow ve mobil müzik çaların yenilenen şık görünümünü ve deneyimi iyileştiren yeni özelliklerini tanıtıyor. Deezer'ın web versiyonuyla uyumlu, cesur ve net çizgilere sahip olan bu yeni şık tasarım; açılışta kişiye özel karşılama, beğen/beğenme butonları ve temalı radyo kanallarına daha iyi erişim gibi pek çok güncellenmiş özelliği bünyesinde barındırıyor.

Güncellenen tasarımın özellikleri:

  • Artırılmış kişiselleştirme: Oturum açtıkları anda kullanıcıları zaman dilimi ve konum bilgisini baz alan hoş geldin mesajlarıyla karşılayan yeni bir görünüm.
  • Karşılama ekranı favorileri: Beğenilerinize uygun radyo kanalları, albüm ve çalma listesi önerileri.
  • Daha iyi etkileşim: Kullanıcılar artık şarkıları beğen ve beğenme butonlarıyla değerlendirebiliyor; bu şekilde algoritmanın sağladığı öneriler çok daha rafine hale geliyor.
  • Çalma sırası listesi: Önceki ve mevcut şarkıları gösteren, sonraki dinlemeler için şarkı eklemeyi mümkün kılan yeni çalma sırası penceresine erişim kolaylığı.

Deezer'ın en yeni versiyonuna Android telefonlar ve tabletlerden 10 Aralık Çarşamba gününden itibaren, iOS işletim sistemine sahip cihazlardan da önümüzdeki haftalarda ulaşılabilecek.

Okuyucu Yorumları