Dev cepleri tek elle tutmanızı sağlayan kılıf

iPhone 6 Plus gibi dev cepleri tutmayı beceremeyenlere, ilaç gibi bir kılıf geliyor!

Phablet'i tek elle tutun!

Büyük ekranlı telefonlar, kendilerine has avantajlara sahip oldukları kadar, tek elle zor kavranmak gibi sorunlara da sahipler. Kyle Staebell'in KickStarter'da fon arayan yeni kılıfı ise phablet boyutlu iPhone 6 Plus ve Samsung Galaxy Note 4 için dahice bir çözüm getiriyor.

Staebell, büyük ekranlı telefonu tek elle tutarken, ekranın uzak bölümlerine ulaşabilmek için cihazı daha iyi kavrama ihtiyacı hissettiğini fark etmiş. iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4'e özel üretilen kılıf oldukça basit. Telefonun arka yüzünü saran bir çerçeve şeklindeki kılıf, bu sayede kullanıcıya onu sıkı biçimde kavrama olanağı sunuyor. Bu sırada başparmağınızın ulaşabileceği bölgeyi maksimuma çıkarmış oluyorsunuz.

Dev cepleri tek elle tutmanızı sağlayan kılıf

3 boyutlu baskıyla elde edilen kılıfların iki farklı materyalden üretilen sürümleri bulunuyor. Bunlardan biri plastikten, diğeri bakır ve plastik karışımından oluşuyor. Kılıf, telefonun köşelerini de koruduğundan, düşmelerde yaşanabilecek kırılma olasılığını minimuma indirgiyor.

Kılıf için 29 dolar yatırımda bulunanlar siyah sürüme, 39 dolar yatıranlar ise bakır sürüme hediye olarak ulaşabiliyorlar. Projenin Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları