Dev kameralı bir iPhone 7 mi geliyor?

iPhone 7'den yeni sızan bu görüntü, yeni telefonun kamerası için çok önemli ipuçları veriyor!

Dev kameralı bir iPhone 7 mi geliyor?

Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone 7'ye ait dedikodularının yavaşlamak gibi bir düşüncesi yok. Çinli tamir mağazası Rock Fix'in Weibo'da yeni paylaştığı görüntüler, iPhone 7'nin büyük bir CMOS sensörüyle geleceğini gösteriyor.

Fotoğraftaki kamera yuvası, alıştığımızdan büyük görünüyor. Buradan iPhone 7'nin kamerasının daha çok ışığı içeriye alabileceği ve düşük aydınlatmadaki performansının daha iyi olabileceğini çıkarabiliriz. Bu bilgiler 4,7 inç'lik iPhone 7'ye ait, ancak 5,5 inç'lik iPhone 7 Plus'tan da yeni bir görüntü var.

Dev kameralı bir iPhone 7 mi geliyor?

Sızan fotoğrafta iPhone 7 Plus'ın daha önceki dedikoduların da söylediği gibi, çift lensle geleceği görülüyor. Yani önceki senelerde olduğu gibi fotoğrafçılığı sevenlerin tercihi, Plus modeli olacak gibi görünüyor.

Rock Fix'in bir önceki iddiası, iPhone 7'nin 3,5mm'lik kulaklık girişini koruyacağı yönündeydi. Kaynak, bu iddiasını tekrarlarken iPhone'un bu sene üç farklı model olarak karşımıza çıkacağı iddiasını da tekrar güçlendiriyor. Güvenilir bir kaynak sayılsa da, iddiaları doğrulamanın şimdilik herhangi bir yolu bulunmuyor.

Okuyucu Yorumları