Dev yapay zeka etkinliğine davetlisiniz

Türkiye'de yapay zeka konusunda düzenlenen en kapsamlı etkinliklerden biri, başlıyor!

Yapay zeka günleri kapıda!

Ankara Üniversitesi Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Topluluğu, sizleri 2-3 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenleyecek oldukları 1. Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri'ne (YAZGİG) davet ediyor.

Türkiye'de yapay zeka konusunda düzenlenen en kapsamlı etkinliklerden biri olan bu organizasyonda düzenlenecek olan ödüllü proje yarışmasına katılarak ödül de kazanabilirsiniz. Proje yarışması, Bilişim teması altında Yapay Zeka, Görüntü İşleme ve Robotik konularındaki projeleri ile yarışmaya katılmak isteyen Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine açık. Yarışması kayıtları 15 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında alınacak ve değerlendirme, alanında uzman akademisyenler tarafından yapılacak.

Yarışmaya katılarak birbirinden güzel ödülleri kazanma şansının yanı sıra organizasyona davet edilecek olan Melek Yatırımcıların maddi desteği ile projelerinizi hayata geçirebilme olanağına da sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi için organizasyonun web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.yapayzekavegoruntuislemegunleri.com

Okuyucu Yorumları