DirectX 12 hız testi büyülüyor!

Microsoft ve Lionhead Studios'un Windows 10 için geliştirdiği hız testi büyüleyici karelerle göründü

DirectX 12 testi büyüledi!

Oyun firması Lionhead Studios ve Microsoft, makinenizin DirectX 12 performansını ölçmenize yardımcı olacak bir Fable Legends hız testi ortaya çıkardı. Hız testinde oyunun E3 tanıtım filmindekinden fazlasını, müthiş grafiksel detaylar eşliğinde görebiliyorsunuz.

Windows 10'a ve Xbox One'a özel olarak sunulan Fable Legends, DirectX 12 grafik arayüzünü destekleyen ilk oyunlar arasında. Oyunun çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, 2015'ten önce satışa sunulması bekleniyor.

DirectX 12 hız testi büyülüyor!

Hız testi, henüz genel kullanıma hazır olmadığından indirmeye sunulmuyor. ABD merkezli teknoloji sitesi Anandtech'in farklı grafik kartlarıyla gerçekleştirdiği hız testleri ise Fable Legends'in DirectX 12 performansı hakkında iyi bir fikir veriyor.

Test sonuçlarına baktığımızda Radeon 290X'in Full HD ve 4K çözünürlükte, yaklaşık olarak aynı fiyat seviyesindeki Nvidia GTX 970'ten en az yüzde 15-20 daha hızlı bir performans sunduğunu görüyoruz. En üst seviyede ise Nvidia GTX 980 Ti, AMD Radeon X Fury'yi geride bırakıyor.

Okuyucu Yorumları