Dudak uçuklatan fiyata canavar gibi bir cep!

Bu cep alıştığınız "dışı pahalı içi sıradan" ceplerden değil. O hem çok lüks, hem de tam bir canavar

Ufak bir servetiniz varsa...

Lüks cep telefonları üreticisi Vertu, Signature Touch adını verdiği yeni "lüks" cebini tanıttı. Ancak bu defa yalnızca lüks olmakla kalmayan aynı zamanda güçlü donanım özellikleriyle de dikkat çeken bir telefon tasarlayan Vertu, cebinde gücün simgesini taşımak isteyenlere hitap ediyor. Elbette biraz da parası olanlara...

Beşinci derece titanyum kaplı bir gövdeye sahip olan Signature Touch, tasarımıyla oldukça şık görünüyor. Yine beşinci nesil safir kristal malzemelerin yer verildiği Signature Touch'ta deri kaplamaya da yer veriliyor. Ekranın ön kısmını koruma altına alan bu deri malzeme ise elbette sıradan deri değil. Buzağı, kertenkele veya timsah derisi arasında tercih yapabiliyorsunuz. Diğer yandan telefonun daha özel ve kurumsal borda renk veya altın sürümleri de mevcut.

Signature Touch'ın lüks olduğu kadar güçlü bir telefon olduğunu da söyledik. Peki, cebin özellikleri ne? Android 4.4 sürümüyle gelen cep, 2.3 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 801 işlemciye ve 4.7 inç büyüklüğünde 1080p ekrana yer veriyor. Diğer yandan Cat 4 LTE, NFC ve Qi kablosuz şarj desteği de sunuyor.

Daha fazla özellik ve dudak uçuklatan bir fiyat... Haberimizin ikinci sayfasında...

Böyle telefona böyle fiyat...

Böyle telefona böyle fiyat...

13 megapiksel değerindeki ana kamerası için ünlü fotoğraf markası Hasselblad'la çalışan Vertu, hoparlörler için de Bang & Olufsen'le anlaşmış. Böylece fotoğraf ve ses kalitesi üst düzeyde olan cep, Dolby Digital Plus çevresel ses desteği sunuyor. "Selfie"ler için 2.1 MP ön kameraya da yer verilen telefonda, 64 GB dahili depolama alanı var. Bu alanı microSD kart ile genişletemiyorsunuz. 2275 mAh bataryası bulunan Signature Touch'ın ağırlığı ise 192 gram ve 10.65 mm kalınlığında. Kalitenin biraz ağır ve kalın olması ise gayet normal.

Vertu'nun bu "lüks" cihazı için belirlediği fiyat ise elbette biraz "uçuk". Tam 10.300 dolar / 7.900 euro fiyat etiketleriyle satışa sunulan temel model Signature Touch, isteğe bağlı olarak eklenen özelleştirmelerle fiyatını 14.900 dolar / 11.500 euro'ya kadar yükseltebiliyor.

Okuyucu Yorumları