Dünya devi Christie LED pazarına da el attı!

LED ekran ailesindeki ilk ürünü Chrıstie Velvet, Astel güvencesi ile Türkiye'de!

Christie'den LED atılımı!

Kanada merkezli profesyonel görüntü sistemleri lideri Christie Digital'in LED ekran ailesindeki ilk ürünü Christie Velvet, Astel Elektronik güvencesiyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Kurumların marka tanıtımlarını ve pazarlama iletişimlerini en efektif ve yaratıcı şekilde yürütmesine olanak sağlamak üzere tasarlanan Christie Velvet, çerçevesiz tasarımları ve farklı piksel yoğunluklarına sahip LED panellerinin sunduğu kesintisiz performans sayesinde öne çıkıyor.

ChristieVelvet LED ekranlar, alışveriş merkezleri, mağazalar, müzeler ve kontrol odaları başta olmak üzere tüm iç mekanlar için bir çözüm olacak.

Kurumların marka tanıtımlarını ve pazarlama iletişimlerini efektif ve yaratıcı bir şekilde yürütmesine olanak sağlamak üzere tasarlanan Christie Velvet, özellikle çerçevesiz tasarımları ve çeşitli piksel yoğunluklarına sahip LED panellerinin sunduğu kesintisiz performans sayesinde dikkat çekiyor.

InfoComm ziyaretçilerinden tam not aldı

İlk kez geçtiğimiz yaz, görüntüleme sistemleri konusunda dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ve her yıl Las Vegas'da düzenlenen InfoComm'da görücüye çıkan Christie Velvet LED ekranlar, ziyaretçilerden de tam not alarak fuarın en dikkat çeken ürünlerinden biri olmuştu. Christie Velvet LED ekranlar, özellikle alışveriş merkezleri, mağazalar, müzeler ve kontrol odalarındaki iç mekan uygulamaları için 7/24 güvenilir bir operasyon sunuyor.

"LED ekranlar aranılan çözüm haline geldi"

İç mekan uygulamaları söz konusu olduğunda LED ekranların günümüzün aranılan çözümü haline geldiğini söyleyen Astel Elektronik Pazarlama Direktörü Kaan Kısakol, 7/24 kesintisiz çalışma, yüksek görüntü kalitesi ve uzun kullanım ömrü gibi özelliklerin LED ekranları birçok kurumun gözünde cazip bir seçenek haline getirdiğini ifade ediyor.

Christie Velvet özellikleri:

Christie Velvet LED ekranlar, müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak farklı boyutlarda ve eğimlerde, tavana veya totemlere asılacak şekilde ya da birbirlerine bağlanarak çerçevesiz/kesintisiz bir ekran yaratacak şekilde üretilebiliyor.

- 1.875mm, 2.5mm, 3mm ve 4mm piksel aralığı
- 1200Hz tazeleme hızı, 1000 nits parlaklık
- 160 derece geniş izleme açısı, daha koyu siyahlar, ve yüksek renk performansı
- Dev, çerçevesiz dijital kanvas oluşturma imkanı
- Yüksek performans ve 7/24 güvenilir operasyon
- Görüntü işleme ve içerik yönetim yazılımları ile anahtar teslim çözümler

Okuyucu Yorumları