E3 2016'da gölgede kalan 6 ürün!

E3 2016, en harika oyunların tanıtımının yanında müthiş havalı bazı sürprizlere de sahne oldu!

E3'ün gölgede kalanları!

E3 2016 etkinliğinin en çok öne çıkan başlıkları hiç kuşkusuz yeniden yapımlar ve devam oyunları oldu. Yeni Zelda oyunu, Bethesda'nın harika görünen Skyrim yeniden yapımı, Frostbite 3 özellikli Fifa 17 ve Konami'nin Silent Hills'den ilham olan Resident Evil 7'si bunlardan ilk akla gelenleri.

Fakat en az oyunlar kadar ilgi çekici başka ürünler de E3'te podyuma çıkma şansı buldu. Bu yılın E3 etkinliğinde öne çıkan; birçok yeni teknolojiye ve harika işlevselliklere sahip bu oyun araçları arasından en iyilerini sizin için bir araya getirdik.

1. VR'ın keyfini çıkarın

1. VR'ın keyfini çıkarın

Turtle Beach'in sanal gerçeklik odaklı modeli Stealth 350VR bir sanal gerçeklik başlığının yaratabileceği bütün konforsuz durumları ortadan kaldırmak için tasarlanmış gibi duruyor. 30 saati aşkın bir batarya ömrü sunan kulaklığın baş bantları ve kabloları da istenirse çıkartılabiliyor. 50 mm'lik Neodymium hoparlörü sayesinde inanılmaz bir ses deneyimi yaşatıyor.

2. En keskin nişancılar için

2. En keskin nişancılar için

Evet belki ucunda pembe bir top var ama Sony'nin yeni VR Aim Controller adlı bu modeli harika bir iş çıkartıyor. Yeni PS4 oyunu Farpoint'le uyumlu olan kontrolör bire bir takibi son derece işlevsel bir hale getiriyor.

3. MOBA'cılara özel bir mouse

3. MOBA'cılara özel bir mouse

MOBA (multiplayer-only battle arena / "çok oyunculu savaş alanı") oyunları kendine özgü birçok aparatı da gerektirebiliyor. Çok sayıda tuş barındıran bir mouse da bu aparatlardan biri. Razer'ın yenilenmiş Naga Hex V2 adlı modeli sol el tarafnda yedi tuş barındırıyor ve komutların çok daha etkili bir biçmde verilmesine yardımcı oluyor.

4. Sizi yüzüstü bırakmayan kablosuz kulaklık

4. Sizi yüzüstü bırakmayan kablosuz kulaklık

Bir savaşın en heyecanlı yerinde kablosuz oyun kulaklığınızın pilinin bitmesi herhalde en can sıkıcı durumlardan biri. Plantronics işte bu gibi durumları olabildiğince daha az yaşamanız için bir gün boyunca dayanabilen, PS4 ve Xbox One'la uyumlu RIG 800'i geliştirdi.

5. En havalı VR sırt çantası

5. En havalı VR sırt çantası

Daha önce HP ve MSI tarafından üretilen VR sırt çantalarına tanık olmuştuk. Bu kategoride artık Alienware'in de bir ürünü var. Firmanın bu VR sırt çantası konsepti yakın bir zamanda piyasaya sürülmeyecek olsa da, Alienware'ın bu tasarımının şimdiden son derece göz alıcı olduğunu söylemek mümkün.

6. Fallout 4 atmosferini üzerinizde taşıyın!

6. Fallout 4 atmosferini üzerinizde taşıyın!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Pip Boy'un yeni ve daha gelişmiş bir versiyonu olan Pip-Boy Deluxe Bluetooth Edition, Bluetooth özellikli tabletiniz ya da telefonunuzla birlikte son derece işlevsel ve havalı bir giyilebilir cihaz alternatifi olarak karşımızda.

Okuyucu Yorumları