EA, 20 yıl sonra ilk kez E3'e katılmıyor...

EA, bu kez E3'e katılmaktansa kendi etkinliğini düzenliyor...

20 yıl sonra ilk kez...

Electronic Arts, 20 yıldır ilk defa E3'te yer almayacak. Firma tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre EA, bu sene E3'e katılmayarak Los Angeles ve Londra'da, Dünya'nın en büyük video oyun etkinliğinden sadece iki gün önce kendi etkinliklerini düzenleyecek.

EA Play olarak adlandırılan etkinlik, 12 Haziran'da her iki şehirde düzenlenecek ve en azından Los Angelas'ta E3'ün 14 Haziran tarihindeki ilk gününe kadar devam edecek.

Ancak Mass Effect, FIFA ve Madden NFL'in yaratıcıları için mekan dışında pek bir şey değişmiş gibi gözükmüyor. EA, 2 Haziran'da başlayan etkinlikte bir açılış konuşması yapacak ve daha sonra da oyuncuları gösterimlere katılmak için davet edecek.

GiantBomb'a gönderilen bir açıklamada EA, bu yeni yaklaşımın oyunculara öncelik vereceğini iddia ediyor. Kendi etkinliklerini sunmanın, oyuncular ile direkt iletişim için daha iyi bir fırsat yarattığını söyleyen EA, Los Angeles'taki etkinlikte önce oyuncular ile buluşacak, daha sonra Salı günü de E3 katılımcıları ve endüstri için katılım imkanı sunacak...

Okuyucu Yorumları