EA'in tanıttığı tüm oyunlar!

Oyun devi Electronic Arts, FIFA 17, Mass Effect ve fazlasıyla ilgili detayları ortaya çıkardı!

FIFA 17 ve fazlası...

E3 2016'da ilk kez kendi standını açmayan Electronic Arts, tanıtımlarını salonun hemen yakınında, EA Live adlı ayrı bir etkinlikte yapıyor. EA'nın etkinliğinde beklediğimiz oyunlar ve biraz daha fazlası ortaya çıktı. İşte EA'in kendi etkinliğinde tanıttığı tüm oyunlar!

Titanfall 2: Daha önce "yanlışlıkla" gösterilen Titanfall 2 demosunun ardından şimdi, oyunun 28 Ekim'de piyasaya sürüleceğini de öğrendik.

FIFA 17: FIFA, EA için kelimenin tam anlamıyla para basan bir oyun serisi, bu nedenle yenilikler büyük önem taşıyor. Oyunun bu seneki sürümü yeni bir hikaye moduyla geliyor. Bu modda Alex Hunter olarak oynuyor ve İngiltere Premier Ligi'nde yükselmeye çalışıyorsunuz.

Mass Effect: Andromeda: "Sevdiğiniz şeyler üzerine kurulan" oyun, Frostbite motorunu kullanıyor ve size biraz daha fazla özgürlük tanıyor. Andromeda hakkında daha fazla bilgiyi yılın üçüncü çeyreğinde öğrenme fırsatımız olacak.

EA Originals: EA'in bu yeni programı, büyük firmalarda çalışmayan geliştiricileri desteklemeyi amaçlıyor. EA, bu program kapsamında geliştiricilere belirli bir güvence vereceğini ve oyunun tüm gelirlerinin geliştiriciye gideceğini söylüyor.

Star Wars: Etkinlikte Jade Raymond sahneye çıkarak sıradaki Star Wars oyunlarından bahsetti. Buna göre önümüzdeki sene Battlefront çıkacak, 2018'de ise Visceral yeni bir Star Wars aksiyon oyunu çıkaracak. Bunlara ilave olarak Respawn, "farklı bir Star Wars devrinde geçen" yeni bir third-person aksiyon oyunu geliştiriyor.

EA'in tanıttığı tüm oyunlar!

Battlefield 1: Etkinlikte Birinci Dünya Savaşı'ndan uçakları gösteren kısa bir oyun içi video gösterildi. Bunun ardından dinamik hava ve patlama fiziklerini gösteren daha uzun bir video sergilendi. Basın konferansından sonra ise Jamie Foxx, Zac Ephron ve Terry Crews gibi ünlü isimlerin katıldığı 64 kişilik bir oyun, canlı yayında oynandı.

Okuyucu Yorumları