Ebeveyn kontrollü ilk tablet telefon

Imaginarium'dan ebeveyn kontrollü ilk tablet telefon: "Imaginarium"

Çocuklara özel telefon

Oyun konseptinin çocuklar için bir bilgi ve öğrenme şekli olarak gelişmesinde önemli rol oynayan Imaginarium, çocuklar için bir tabletle yeni nesil kilitsiz bir akıllı telefonu aynı cihazda bir araya getiren ilk tablet telefon Paquito Mix'i piyasaya sürdü. Yeni nesil bir akıllı telefonun özelliklerine sahip 6 inç ekranlı tablet telefon Paquito Mix, çocukların tam güvenlik içinde eğlenmelerini ve oynarken öğrenmelerini sağlıyor.

Çocuklar hem özgür hem de güvende!

Çocuklara sohbet, görüntülü arama, metin mesajları, videolar ve fotoğraflarla aileleriyle ilişki kurmaları ve iletişime geçmeleri için yardımcı olan Paquito Mix, aynı zamanda tüm içeriklerin (oyunlar, kitaplar, müzik, görüntüler veya videolar) kullanışlı hale gelmesini sağlıyor ve tabii ki 6" ekranı, cihazı okul ödevleri (çevrimiçi bilgilere göz atmak, diller için alıştırma yapmak, yaşlarına uygun içerikleri okumak veya indirmek) için oldukça kullanışlı hale getiriyor.

MagicOS X ile güvenlik garantili

Imaginarium, Paquito Mix ile çocukların kişisel ve düşünsel gelişimlerini teşvik etmek üzere olumlu ve risksiz bir çevrede çocuk dünyasına en son teknolojiyi getirme sözünü yineliyor.

Ailelerin güvenebileceği basit ve ebeveyn kontrol sistemine sahip yegâne tablet telefonu olan Paquito Mix, 6" ekran (854x480px), 1GHz Dual Core işlemci, 521MB RAM, SD kartla yükseltilebilen 8GB hafıza, kilitli 3G telefon, Wi-Fi, GPS, ikili SIM Card yuvası, micro USB bağlantı noktası, kamera: yakın 5Mpx flaş ve ön VGA'lı otomatik odaklanma ve kırmızı gövdeye sahip bulunuyor.

Okuyucu Yorumları