Educashow ile Türkiye kazansın!

Educashow Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, bu tarihte başlıyor! İşte detaylar...

Eğitimin kalbi burada atacak!

Güçlü bir ülke, güçlü bir toplum, aydınlık bir gelecek... Hepsi ve daha fazlası eğitimle mümkün! Kurulduğu günden bu yana bu misyonla hareket eden Educashow, önemi fikirler ve yeni ürünlerle Türk eğitim dünyasına katkı sunmaya devam ediyor.
Educashow'un 8. büyük buluşması 2-5 Nisan 2015'te İDTM - İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

İl ve ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, eğitim uzmanları, eğitim modelleri araştırmacıları, bilişim ve teknoloji sorumluları, bu eğitim 'şov'unu kaçırmayın.

'En'ler Educashow'da

Educashow'da neler mi olacak? Elbette, güncel eğitim ihtiyaçlarına yönelik en son çözümleri, en yeni ürünleri, en yeni stratejileri ve modelleri ile Türkiye'nin ve dünyanın en iyi üretici firmalar hazır bulunacak. Ödüllü şirketlerin en yeni ürünlerinin lansmanına katılabilir, ilk elden deneme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Eğitim sektörüne yönelik en yeni bilgisayar, tablet uygulamaları, üç boyutlu eğitim materyalleri, laboratuar sistemleri, robotik uygulamalar, okul ve sınıf dizaynları ve zeka kullanım kapasitesini arttıran mataryellerin sergileneceği Educashow ile uzay çağı okulları yaratmak hiç zor olmayacak.

Sertifikalı eğitim programları düzenlenecek

Ayrıca Kayhan Karlı yönetiminde ve Türkiye'nin alanında uzman akademisyenlerinin katılımıyla workshoplar ve seminerlerle düzenlenecek. Dört gün sürecek olan programlara katılanlara sertifika verilecektir. Seminer ve workshop programı fuardan 2 hafta önce www.educashow.com adresinde yayınlanacaktır.

Türk eğitim sistemine Ar-Ge desteği

Educashow'un kurulduğu günden bu yana Türk eğitim sistemine ciddi bir Ar-Ge desteği verdiğini de unutmamak gerek. "Nasıl" sorusunun cevabı elbette izlediği stratejide gizli!

Educashow, okul ekipmanları, teknolojileri ve çözümleri üreten yüzlerce firmayı, onbinlerce eğitim yöneticisi ve uygulayıcısıyla bir araya getiren bir yapı.

Firmalar dört gün boyunca, ziyaretçileri olan Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine, il ve ilçe milli eğitim müdürlerine, okulların yönetici ve eğitimcilerine, okulların ve ünivestilerin satın alma sorumlularına, yurt, belediye, vakıf temsilcilerine, komşu devletlerden gelen eğitimcilere, küçük ve orta ölçekli pek çok kobiye en son geliştirdikleri çalışmaları gösteriyor, sorunlarını dinleyip en doğru çözümü sunuyor.

Eğitim sektörünün üretici ve uygulayıcılarını aynı çatı altında buluşturan, aynı zamanda fikir alışverişinde bulunulmasını sağlayan Educashow, kurumların Ar-Ge çalışmalarına da bu yolla ciddi destek sunuyor.

Türkiye kazanıyor

Türkiye kazanıyor

Türk eğitim sistemine ciddi katkı sunmak amacıyla kurulan ve aynı zamanda hem Educaturk Eğitim Fuarlarını hem de Educashow'u düzenleyen Boyut Group Genel Müdürü Orçun Fida, iki fuar arasındaki stratejik bağı ve kazanımlarını şöyle anlatıyor: "Boyut Group tarafından, 10 yıldır düzenlenen Educaturk Eğitim Fuarları'na katılan tüm okullar, Educashow'un potansiyel ziyaretçileri durumunda bulunuyorlar.

Educaturk'te kendilerini öğrenci ve velilere anlatma olanağı bulan okullar, aynı zamanda öğrenci ve velilerin beklentilerini de öğreniyor. Educashow'un işlevi ise tam bu noktada başlıyor. Eğitim uzmanları, yöneticileri, uygulayıcıları hem eğitim içeriklerini daha üst bir noktaya taşımak hem de okul donanımlarını uzay çağına göre yeniden dizayn etmek için Educashow'a geliyorlar. Aynı çatı altında yüzlerce, binlerce ürünü, hizmeti, modeli inceliyor, fikir alış verişinde bulunuyor ve en doğrusunu tercih ediyor. Yani üretici kazanıyor, öğretmen ve okul kazanıyor, öğrenci kazanıyor, veli kazanıyor... Kısacası Türkiye kazanıyor!"

Okuyucu Yorumları