Efsane Filmin Yeniden Çekimi Geliyor!

Türkiye'de 1997 yılında gösterime giren ve hem ülkemizde, hem de dünyada büyük başarı yakalayan efsane film, yeniden çekiliyor...

Efsane film geri dönüyor

John Woo'nun bol ödüllü filmi Face-Off, 1997'de ülkemizde de gösterime girdi. Yönetmenliğini John Woo'nun yaptığı; baş rollerde ise Oscar ödüllü Nicholas Cage, Oscar ödüllü John Travolta gibi isimlerin yer aldığı yapım, 250 milyon dolar seviyesinde gişe hasılatı elde etti; bir de Oscar ödülüne layık görüldü. Kısacası ülkemizde Yüz-Yüze ismiyle gösterime giren yapım, her açıdan başarılı oldu.

Ve şimdi, Face-Off da Hollywood'un yeniden yapım radarına takıldı. Baş rollerde eski oyuncuların yer alıp almayacağını bilmiyoruz. Yapımcı stüdyo bu konuda, kendince haklı nedenlerle ketum davranmayı tercih ediyor. "Yeni" Face-Off'un ne zaman gösterime gireceği de, "şimdilik" belirsizliğini koruyor.

Ancak yapımın yönetmen ve yapımcı kadrosu ortaya çıktı: Dedective Pikachu ve The Cloverfield Paradox'tan tanıdığımız Ozen Uriel, filmin senaryosunu yazmak üzere görevlendirildi. Neal Moritz (Fast and Furious), ve orjinal Face-Off'tan tanıdığımız David Permut bu isme destek olacak.

Kısacası yeni br Face-Off'un gelmekte olduğu kesin. Ama detayları öğrenmek için beklemek zorundayız...

Okuyucu Yorumları