EMC'den, BT departmanlarına yeni ürünler

EMC maliyetleri azaltacak ve Karma Bulut'a geçişi hızlandıracak yeni ürünlerini tanıttı.

EMC yeni ürünleri tanıttı

EMC, Flash, kurumsal veri depolama ve ölçeği genişletilebilir NAS ürün portföylerine önemli yeni ürün ve özellikler eklediğini duyurdu. Yeni ürün grupları, günümüzün BT kuruluşlarına ve işletmelerin BT departmanlarına, "Mümkün Olanı Yeniden Tanımlama" konusunda yardımcı oluyor ve karma buluta geçiş süreçlerini hızlandırıyor.

Geçtiğimiz birkaç yılda, sosyal medya, bulut bilişim, mobil teknolojiler ve büyük veri alanındaki devasa eğilimlerden yararlanarak yeni uygulamalar geliştiren işletmeler, faaliyet gösterdikleri sektörü de dönüştürmeyi başardı. BT'de dönüşümün tarifi kavramsal olarak basittir; mevcut uygulamalara yatırımı azaltarak, yeni uygulamalara yatırım yapmak. Ancak, günümüzde mevcut uygulama iş yükleri içinde, yıllık üretilen veri miktarı %29 artmakta, işle ilgili uygulamalar üzerindeki destekleyici altyapı uygulamalarının neden olduğu "yığılma" oranı %58 olarak devam etmekte ve belirli uygulama iş yüklerinin daha hızlı performansa olan gereksinimi de her gün artmaktadır.

Mevcut uygulama varlığını çalıştırma maliyetini başarıyla azaltan işletmeler buradan edinilen tasarrufu yeni uygulama geliştirme için kullanabilir ve işlerini yeninden tanımlayacak olan yeni nesil mobil ve büyük veri uygulamalar yaratabilir. Bu özel tasarlanan uygulamaların hem yeni hem de mevcut uygulama iş yükleri arasında daha fazla altyapı yığınları oluşturmadan bir köprü oluşturmaları gerekir.

EMC'nin sunduğu; "EMC® XtremIO", "EMC VMAX3", "EMC Isilon OneFS" ile pazara sunulan "EMC ViPR 2.0", "ViPR SRM 3.5" ve "EMC ECS" cihazı, bu ve bunun gibi birçok ihtiyaca karşılık veriyor. Bu çözümler, BT kuruluşları ile işletmelerin, BT departmanlarının karma buluta geçiş süreçlerini hızlandırırken, "Mümkün Olanı Yeniden Tanımlamaları"na yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları