En İyi Galaxy Note 7 Alternatifleri!

Galaxy Note 7'yi geri iade etmek zorunda kaldıysanız üzülmeyin; işte sizin için 5 süper alternatif!

En iyi 5 Galaxy Note 7 alternatifi!

Samsung'un Galaxy Note 7'nin üretimini durdurmak zorunda kalması bizim gibi muhtemelen birçok telefon tutkununu üzmüş olsa gerek. Telefonun hayatınızı tehlikeye atacak sorunlarla geldiği doğru, ancak bu sorunlar yaşanmasaydı Note 7'nin şimdiye kadar piyasaya sürülmüş en iyi telefon olmasına şahitlik edecektik.

Note 7'den ayrılmak zorunda kaldıysanız veya onu satın alma fırsatını hiç bulamadıysanız, yeni bir phablet arayışında olduğunuzu varsayabiliriz. Şanslısınız, çünkü sizin için Samsung Galaxy Note 7'ye alternatif en iyi telefonları seçtik.

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Android ekosistemine sıcak bakmıyorsanız, iPhone 7 Plus sizin için çok iyi bir alternatif. Yuvarlak köşelere, alüminyum çerçeveye ve minimalist bir tasarıma sahip iPhone 7 Plus, Note 7'den yalnızca biraz daha iyi.

Google Pixel XL

Google Pixel XL

Android deneyimini en saf haliyle sunan Google Pixel XL, yeni Google Assistant ile Google'ın arama ve yapay zeka gücünü parmaklarınızın ucuna getiriyor. Telefonun 5,5 inç'lik 2K AMOLED ekranının müthiş göründüğünü söylemeden edemiyoruz.

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung, patlayan Note 7'ler yüzünden birçok müşterisinin güvenini kaybetti ancak Samsung'ta kalmayı düşünüyorsanız, sizin için en iyi alternatif Samsung Galaxy S7 edge. Note 7'ye yakın boyutlardaki telefon, kavisli arka yüzüyle harika bir tutuş sağlıyor.

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium

Telefona 4K ekranı sığdırmayı başaran Sony Xperia Z5 Premium, IP68 toz ve 1,5 metreye kadar 30 dakika su geçirmezlik sunuyor. 23MP'lik sensör, fotoğraflarınızın tadını 4K ekranda tam anlamıyla çıkarmanıza izin veriyor.

Muhtemel alternatif: LG V20

Muhtemel alternatif: LG V20

Henüz satışa sunulmamış olsa da LG V20, yakında Galaxy Note 7'nin en iyi alternatifi haline gelebilir. V10 gibi V20 de ön kısmında iki ekrana, toplam üç kameraya ve diğer telefonlarda bulmakta zorlanacağınız donanımsal özelliklere yer veriyor.

Okuyucu Yorumları