"En iyi masaüstü bilgisayar"

CES 2010'da "En iyi masaüstü bilgisayar" ödülünü alan Windows 7'li Lenovo'yu gördünüz mü?

"En iyi masaüstü bilgisayar"

Lenovo dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarını tanıttı. Aynı zamanda CES 2010'da "En İyi Masaüstü Bilgisayar" ödülünü alan Lenovo IdeaCentre A300 şık, ince ve geniş ekranlı bir bilgisayar.

Bilişim dünyasının yeni trendi olan hepsi bir arada bilgisayarlar alanındaki tasarımları dikkat çeken Lenovo ailesine yeni katılan IdeaCentre A300, şık ve ince tasarımıyla içerisindeki güçlü bilgisayarı kamufle ediyor. Sadece 18,5 mm inceliğindeki yapısı ile dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarı olan A300'ün ekranı LED teknolojisini kullanıyor ve 21,5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunuyor.

Lenovo Enhanced Experience sertifikası taşıyan IdeaCentre A300, Windows 7 işletim sistemini aynı konfigürasyondaki PC'lere göre daha hızlı açıp kapatabiliyor, zengin multimedya yeteneklerinin yanısıra sistem yönetim araçlarıyla göz dolduruyor. Lenovo IdeaCentre A300 Intel® Core™ 2 Duo işlemcisi, Wi-Fi bağlantısı, entegre kamera, Bluetooth klavye ve fare ve HDMI bağlantısı ile güçlü bir multimedya deneyimi sunuyor. HDMI bağlantısı ile ekranı video oyun konsoluna da bağlayabilirsiniz.

İşte fiyatı...

İşte fiyatı...
Lenovo IdeaCentre A300

21.5 inçlik 1080p ekranlı, 3GB RAM kapasiteli, 320 GB sabit hafızalı ve kablosuz Bluetooth bağlantılı klavye ve mouse'lu bu bilgisayar aynı zamanda 4 USB girişi, FireWire, flash card okuyucusu, 0.3 megapiksel entegre kamera gibi özelliklere de sahip.

Lenovo, IdeaCentre A300'ün, Nisan ayında piyasada olacağını duyuruyor. Fiyatı ise; 899 -1.099 USD + KDV aralığında olacak.

Lenovo Hakkında;
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), kendisini, sıradışı mühendislik ürünleri tasarlamaya adamıştır. Gelişmekte olan pazarlara yatırım yapmaya odaklanan Lenovo'nun iş modeli inovasyon, operasyonel verimlilik ve müşteri memnuniyeti üzerine inşa edilmiştir. Lenovo, IBM'in Kişisel Bilgisayar Bölümü'nü satın almasıyla, şirket, gelişmekte; yüksek kaliteli, güvenilir, sağlam, kullanımı kolay teknoloji ürünleri üretmekte, pazarlamakta ve dünya çapında hizmetler sunmaktadır. Lenovo'nun ana araştırma merkezleri Japonya Yamato, Çin Pekin, Şangay ve Shenzhen ile Kuzey Carolina Raleigh'de bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için www.lenovo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları