En pahalı Galaxy S7 yolda!

Galaxy S7 ve S7 Edge'in fiyatları yüksek olacak... Ama daha da pahalıları yola çıktı bile!

En pahalı Galaxy S7 yolda!

Uzunca bir süredir beklenen yeni Galaxy S7''ler tanıtıldığına göre, artık pek çok kullanıcı satın almak için çok daha fazla beklemeyecek, kısa bir süre sonra telefonları edinebilecekler. Samsung Galaxy S7 ve ekran kenarları kavisli olan modeli Galaxy S7 edge için 2.000 TL üzeri rakamlar ödeyerek satın almak mümkün olacak. Ancak daha pahalısı da var...

Her yıl piyasaya çıkan ünlü cep telefonu modellerinin altın, gümüş ve pırlanta gibi materyallerle kaplı sürümlerini görüyoruz. Lüks İngiliz markası olan Truly Exquisite da Samsung'un yeni amirallerini 24K altın kaplama olarak satışa sunacak. S7'leri üç farklı şekilde müşterilerine sunacak olan Truly Exquisite, 24K ve 18K seçeneklerine bağlı olarak altın, platinyum ve Rose Gold modellerini piyasaya sürecek.

Şirket, telefonları şimdiden ön siparişe açmış durumda. Fiyatlar ise 1.700 Sterlin'den başlayarak 2.360 Sterline ulaşabiliyor. Herkesten farklı olmak ve S7'leri lüks seçenekler halinde edinmek isteyenler Truly Exquisite'yi ziyaret edebilirler.

Okuyucu Yorumları