KobiMaster Uluslararası Seçim Panelinde

E-ticaret yazılımı KobiMaster, Endeavor Uluslararası Seçim Paneline katılmaya hak kazandı!

Tamamen Türk yapımı!

Endeavor Türkiye Girişimci Seçim Süreci dahilinde 18. Endeavor Ülke Jürisi İstanbul'da Endeavor Türkiye ofisinde gerçekleşti. Endeavor Danışma Kurulu Üyeleri Arkan & Ergin JPA International Kurumsal Finans Ortağı Doğan Taşkent, Advent International Fon Yöneticisi Kayrıl Karabeyoğlu, Microsoft EMEA Devlet ve Özel Sektör Teknoloji Ortaklıkları Direktörü Mustafa Kılıçaslan, Pro-Ad Media Solutions Kurucusu Ziya Alemdar, Baltaş Group Kurucu Ortağı Zuhal Baltaş ve Intel Capital Direktörü Barış Aksoy'dan oluşan panelistler Endeavor Uluslararası Seçim Paneli'nde Türkiye'yi temsil edecek adayları belirledi. Soru cevap şekilde geçen mülakatlar ardından yapılan jüri oylamasında girişimci ruhu, iş modeli ve rol model etkileri dikkate alınarak değerlendirilen ve Kobimaster Kurucusu Murat Özler ve Gezlong Kurucusu Kaan Aykaç Endeavor Ülke Adayı oldu.

2003 senesinde Murat Özler tarafından kurulan Armain Teknoloji, Microsoft'un Yazılım Geliştirme Çözüm Ortağıdır. Armain Teknoloji'nin geliştirmiş olduğu e-ticaret yazılımı KobiMaster, Veritest tarafından yapılan "Windows Server and Web Services and .NET Framework" Microsoft Platform testlerinden başarıyla geçen ve bu özelliği ile Microsoft Çözüm Kataloğunda yer alan Türkiye'nin ilk ve tek e-ticaret yazılımıdır.

Armain Teknoloji online veya offline mağazası bulunup online bir kanal yaratmak isteyen firmalara yazılım geliştirme, yazılım destek, tasarım, ürün yönetimi, müşteri ilişkileri, medya planlama ve entegrasyon gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. 2003 senesinden itibaren altyapısında KobiMaster e-ticaret yazılımını kullanan 2000'den fazla e-ticaret sitesi açılmıştır.

2003 yılında İzmir'de kurulan KobiMaster 2010 yılında da İstanbul ofisini açarak, genel merkezini İstanbul'a taşımıştır.

Okuyucu Yorumları