ENnie Ödülleri'nde bir Türk!

En prestiji oyun ödüllerinin jürisinde bir Türk'ü görmek istiyorsanız, işte yapmanız gereken!

ENnie Ödülleri'nde bir Türk!

Fantastik oyun ve FRP dünyasının en saygın ödüllerinden olan ENnie Ödülleri'nin gelecek sene düzenlenecek olan seçmelerinde jüri olmak için FRPNET'in kurucusu Kayra Keri Küpçü aday gösterildi.

ENnie Ödülleri, sadece fantastik rol yapma oyunları dalında verilen dünyanın en önemli ödüllerinden biri. FRPNET'in kurucu ismi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Kayra Keri Küpçü, sadece bu alanla kısıtlı değil. Türkiye'deki birçok fantastik edebiyat eserinin, kurgu evrenlerin ve oyun dünyasının da içerisinde bulunuyor. Dünya çapında tüm fantastik oyun üreticilerinin yarıştığı bu yarışmada Kayra Keri Küpçü, geçen sene ilk kez bir Türk jüri adayı olarak ülkemizi başarıyla temsil etti ve FRP / RPG oyuncularının desteği sayesinde jüri olmuştu. Şimdi yine sizlerin desteğiyle tüm dünyada ülkemizi yeniden temsil edebilir. Oylamalar 20 Temmuz itibarıyla başladı ve 10 gün sürecek.

Siz de Kayra Keri Küpçü'nün ülkemizi temsil etmesini ve bu önemli etkinlikte jüri olarak görev almasını istiyorsanız, www.ennie-awards.com/vote?judges=true adresine tıklayıp desteğinizi verebilirsiniz. Yapmanız gereken, "Kayra Keri Küpçü" isminin yanındaki kutudan "1" rakamını seçip oyunuzu göndermek. Her gün yeni bir oy vererek kendisinin bir yıl daha jüri olmasını ve ülkemizi fantastik oyun camiasında temsil etmesini sağlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları