EOS 100D'nin yeni versiyonu geldi.

Canon, EOS 100D'nin ve lensinin beyaz renkli modellerini piyasaya sürdü!

Artık beyazı da var!

Canon, APS-C DSLR modeli EOS 100D'nin ve EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM zum lensinin beyaz renkli yeni versiyonlarını tanıttı. DSLR fotoğrafçılığın dünyasını keşfetmek isteyen yeni kullanıcılar için ideal seçenekler olan yeni EOS serisi modelleri, beceri düzeyleri ne olursa olsun, herkesin özel anları kolayca yakalamasını ve yeniden yaşamasını sağlıyor.

116,8 x 90,7 x 69,4 mm boyutlarına sahip olan EOS 100D yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz kadar hafif olmasının yanı sıra 18 MP APS-C Hibrit CMOS AF II sensörü, çeşitli basit kontrolleri, otomatik çekim modları ile göz alıcı fotoğraflar ve Full HD videolar çekmenizi oldukça basitleştiriyor. Son derece hafif ve kompakt gövdesi klasik DSLR çekim deneyimi sunarken, geniş 7,7cm (3,0") ClearView II dokunmatik ekranıyla ayarları yapmak ve görüntüleri çekimden sonra incelemek kolaylaşıyor.

Engin manzaralardan yakın plan portre çekimlerine kadar gündelik konu çekimlerinde geniş bir esneklik sunan beyaz EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM lensi, yeni EOS 100D için mükemmel bir partner. Optik Görüntü Sabitleyici, görüntülerin etkileyici ayrıntılar ve netlikle çekilmesini garantilerken, neredeyse sessiz çalışan STM teknolojisi de video çekiminde odaklama yaparken parazitlenmeyi minimum seviyede tutuyor.

Okuyucu Yorumları