Excalibur'un en iddialı oyun bilgisayarı sızdı!

Saatlerce bilgisayar başından kalkmayan oyun tutkunlarını heyecanlandıracak yeni modelin detayları ortaya çıktı.

En iddialı oyun bilgisayarı sızdıa

Excalibur oyun dünyasına damga vurmaya devam ediyor! Saatlerce bilgisayar başından kalkmayan oyun tutkunlarını heyecanlandıracak yeni modelin detayları ortaya çıktı. Excalibur'un, bugüne kadar piyasaya çıkardığı tüm modellerinden daha iddialı, deyim yerindeyse tarihinin en performanslı modeli üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Basına sızan bilgilere göre çok konuşulacak yeni tasarımda, NVIDIA'nın mobil platformda en üst seviye ekran kartı RTX2080'i kullanılacak. Oyun performansında seviye atlamayı vaat eden yeni premium ürünün aynı zamanda, ultra ince tasarıma sahip olacağı iddia ediliyor.

En üst segment dizüstü ve masaüstü bilgisayar tasarımlarıyla oyun severlere yenilmez bir güç katan Excalibur'un yeni Premium tasarımında ayrıca, Excalibur G670 ve G750 modellerinde olduğu gibi yaklaşık 65.000 renge sahip RGB klavye kullanacağı söylenenler arasında. Oyuncuların artık vazgeçilmezi haline gelen RGB klavyenin Excalibur'un odağından kaçmadığını bir kez daha görüyoruz. Şimdiden oyun dünyasında heyecan yaratan yeni modelin, oyun tutkunları ile ne zaman buluşacağı ise henüz merak konusu.

Okuyucu Yorumları