Facebook haber akışı kontrollerini güncelledi

Facebook haber kaynağınızda neleri görüp neleri görmeyeceğiniz, artık sizin elinizde olacak!

Kontrol artık sizde!

Dünyanın bir numaralı sosyal ağı Facebook, getirdiğini yeniliklerle birlikte her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Haber Kaynağı kontrollerini güncelleyen sosyal platform, kullanıcıların deneyimlerini geliştirmek için büyük bir hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Kullanıma sunulan bu yeni özellikle birlikte artık, haber akışında yer alan gereksiz paylaşımlar kolayca kaldırılabilecek. Bununla birlikte Facebook kullanıcıları, Haber Kaynağında öncelikli olarak gösterilmesini istedikleri içerikleri belirleyebilecekler.

Haber akışının kontrol altına alınmasını sağlayan bu fonksiyonla birlikte, önemsediğiniz arkadaşlarınızı seçerek, onların gönderilerinin ilk sıralarda yer almasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle Haber Kaynağındaki gereksiz içerikleri filtreleyerek, sadece ilgi alanınıza yönelik paylaşımları üst sıralara taşıyabileceksiniz.

Güncellenmiş kontroller şu an için sadece iOS uygulaması için geçerli. Özelliğin bu hafta tamamlanmadan Android ve PC kullanıcıları için de sunulması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları