Facebook Messenger'a "Snapchat özelliği" geldi!

Facebook Messenger, Instant Video adlı yeni özelliğiyle birlikte, Snapchat'e bir kez daha meydan okuyor!

Facebook Messenger'a yeni özellik!

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması Messenger'a gelen yeni özellikle birlikte kullanıcılar artık canlı videoları anlık olarak arkadaşlarıyla paylaşabilecek.

Instant Video adı verilen bu yeni özellik aslında bir anlamda Snapchat'in video mesajlaşma hizmetini de andırıyor. Halihazırda bir video sohbet özelliğine sahip olan Facebook Messenger, Instant Video'yla birlikte kullanıcılarının tam bir uzun sohbet yerine en önemli anları paylaşmalarını sağlamayı hedefliyor.

Facebook, yayınladığı bir blog gönderisinde özelliği şöyle açıklıyor: "Instant Video, videonun her an her yerde bulunabildiği gerçeğinin bir yansıması; biz basitçe bu olanağa gerçek zamanlı olarak her zaman sahip olmayı bekliyoruz. Instant Video'yla birlikte kullanıcılar sohbetlerini en otantik biçimde, sorunsuz ve anlık olarak hayata geçirebilecekler."

Facebook, Instant Video'nun örneğin bir arkadaşınızın almak istediğiniz bir çift ayakkabı hakkındaki görüşünüzü hızlıca öğrenmek istediğiniz durumlarda ya da onun hangi dondurma çeşidini istediğini hızlıca öğrenmek istediğinizde işe yarayacağını düşünüyor.

Instant Video'yu kullanabilmek için hem sizin hem de arkadaşınızın Facebook Messenger uygulamasında sohbete açık olmanız gerekiyor.

Okuyucu Yorumları