Facebook'tan yeni bir bağımsız uygulama!

Facebook'tan Messenger ve Groups gibi uygulamaların ardından, yeni bir bağımsız uygulama daha geldi!

Facebook'tan yeni uygulama!

Sosyal dev Facebook'un şimdiye kadar bazı özelliklerini asıl mobil uygulamasından ayrıca bağımsız uygulamalar olarak da sunduğu malum. Bunun en bilinen örneklerinden birisi de elbette platformun ana Facebook uygulamasından bağımsız olarak varolan Messenger uygulaması. Messenger'ın ardından Groups adlı bağımsız bir uygulama daha duyuran firma geçtiğimiz günlerde yeni bir bağımsız uygulamayı daha tanıttı: Events.

Facebook uygulamasını halihazırda günde 100 milyonu aşkın insanın kullandığını belirten sosyal dev sadece etkinliklere yönelik yeni bir uygulama sayesinde kullanıcıların kendi bölgelerinde neler olup bittiğini bulmalarının arkadaşlarından gelen etkinlik davetlerini takip etmelerinin kolaylaşacağını umuyor.

Facebook Events uygulaması, etkinlik keşfetmenin yanında ayrıca kullanıcıların gündelik hayatlarında daha etkin bir rol oynamak adına bir tür takvim uygulaması olarak da hizmet sunuyor. Kullanıcılar ayrıca Google Takvim ve iCloud'daki etkinliklerini de Events'e aktararak bu uygulamayı cihazlarında varsayılan takvim uygulaması haline getirebiliyorlar.

Facebook'tan yeni bir bağımsız uygulama!
Okuyucu Yorumları