Facebook'un yeni beğen düğmeleri kullanımda!

Facebook, belki de bugüne kadar yaptığı en radikal yeniliğe imzasını attı... İşte yeni Facebook!

Facebook'ta tarihi değişim!

Facebook'un uzun süredir konuşulan yeni "tepki" düğmeleri, web, Android ve iOS üzerinde kullanıma sunuldu. Artık herhangi bir gönderi için Beğen düğmesine basmaya hazırlandığınızda karşınıza 5 veya 6 farklı seçenek çıkıyor.

Gönderileri, fotoğrafları, yorumları ve fazlasını eskiden olduğu gibi beğenebiliyorsunuz, ancak isterseniz beğenmek yerine şu duygulardan birini de seçebiliyorsunuz: Muhteşem, Hahaha, İnanılmaz, Üzgün, Kızgın.

Facebook, kullanılan tepkileri ölçerek zaman içinde farklı kullanıcılara özel tepki simgeleri gösterebileceğini söylüyor. Sosyal ağın bir yılı aşkın süredir bu yenilik üzerinde çalıştığını ve küçük gruplar üzerinde testler yaptığını da hatırlatalım.

Facebook'un yeni beğen düğmeleri kullanımda!

Bu yenilikle Facebook, "beğenme" düğmesini sunmamaktaki kararlılığını sürdürdüğünü gösteriyor. Sosyal dev, böyle bir düğmenin çok negatif olacağını ve kötüye kullanılacağını düşündüğünden ona başından beri sıcak bakmıyor.

Yeni düğmelerin tüm kullanıcılara ulaşmasının birkaç gün süreceği söyleniyor. Bu yüzden düğmeleri görmüyorsanız biraz daha sabredin. Yeni seçenekleri Android ve iOS'ta görmek için Facebook uygulamasını güncellemeniz gerekiyor, aksi halde sadece beğenme sayısını göreceksiniz.

Okuyucu Yorumları