Facebook'unuzda olmaması gereken 6 kişi!

Facebook'ta daha az baş ağrısı için, özellikle bu 6 arkadaş tipinden uzak durmanızda yarar var!

Bu 6 arkadaştan uzak durun!

Facebook, artık (malesef) herkesin kullandığı, en eski sosyal ağlardan bir tanesi. Herkesin burada olması ise her zaman iyi bir anlam taşımıyor. İşte hepimizin sahip olduğu, ancak kurtulmayı düşünmemiz gereken 6 Facebook arkadaşı.

1. İlgi bekleyen

Facebook'unuzda sorunlu şeyler yazan, ancak neden bahsettiği hiç anlaşılmayan birileri her zaman vardır. Üstelik insanlar ne kadar sorarlarsa sorsunlar, bu kişiler neden bahsettiklerini özenle söylemezler.

2. Okuldan kalanlar

"Seni okuldan hatırlıyorum" mesajına "evet, tabi ki hatırlıyorum" cevabını vermiş olsanız da bu kişiyi pek hatırlamıyorsunuz. Artık sizi tanıdığını iddia eden birine tüm hayatınızı açmış durumdasınız. Bu kişi hiçbir şey paylaşmazken siz, paylaşımlarınızın hızını hiç kesmiyorsunuz.

Sözde eski arkadaşınızın hayatıyla ilgili tek ipucu ise beyaz tahta önünde çekimiş bulanık profil fotoğrafı...

3. Alkolik

Bu alıntılara birileri dur demeli! Haber kaynağımızı farklı konular hakkında paylaştığınız alıntılarla dolup taşırmanıza hiç gerek yok.

Sürekli paylaşanlar

Sürekli paylaşanlar

4. Sürekli paylaşanlar

Hayatının her küçük detayını, her hissettiğini ve her yaptığını paylaşanlar, bize yeteri kadar çektirdiler. "Hahaha işte şimdi facebook güncellememi yapıyorum!"... "Aslında buraya ne yazacağımı bile bilmiyorum!"...

5. Buzdolabına aşık kadın

Arkadaşınız Amerikan stili buzdolabını o kadar çok seviyor ki, her paylaştığı fotoğrafta bu lanet eşyanın resmi var. "Canım Amerikan stili dondurucum, bugün altıncı haftasını doldurdu! Canım Amerika stili dondurucum, ilk buzunu bugün yaptı! Güzelim Amerikan stili dondurucum, bugün benle konuştu ve "Anne! Çok Mutluyum!" gibi bir şey dedi!"

Evet, gerçekten sizden önce hiç kimsenin Amerikan stili buzdolabına sahip olmadığını mı düşünüyorsunuz? Artık yeter.

6. Dede ve nineler

Yaşlı sörfçüler interneti istila ettiğinden beri beğenilmedik bir gönderimiz neredeyse kalmadı. Tabi ki hepsi bu kadar değil. Her fırsatta arkadaşlarımıza bizimle ne kadar çok gurur duyduğunu söyleyen büyüklerimiz, bizle yakın oldukları fotoğrafları ve bebeklik fotoğraflarımızı bolca paylaşıp, sonu gelmeyen Candy Crush Saga davetiyeleri gönderiyorlar.

Okuyucu Yorumları