Fallout 76, Kara Bulutları Dağıtıyor!

Bethesda, Fallout 76 ile beraber gelen ve büyük tepkiye neden olan sorunlardan en azından birini çözmenin yolunu buldu!

Fallout 76 kara bulutları dağıtıyor

Bethesda, Fallout 76 yayımını takip eden sorunları çözmeye başladı. Bu sorunlardan biri şuydu: Oyunun 200 dolarlık Power Armor Collector's Edition sürümünü alan kişiler, söz verilen kanvas çanta yerine çok daha düşük kalite olan naylon bir çanta ile karşılaşmışlardı.

Bethesda, artık mağaza tanıtımında yer almasa da, daha önce gözüken kanvas çantayı Koleksiyon Sürümü (Collector's Edition) alıcılarına göndermeye başlayacağını söyledi.

Firmanın gönderdiği tweet üzerine belirtilene göre plastik yerine kanvas çanta değişimleri, firmanın sitesinde yer alan formu dolduran Power Armor Collector's Edition sahiplerine gönderilecek. Henüz kargo tarihine yönelik bir açıklama olmasa da firma, üretimin tamamlanmak üzere olduğunu söylüyor ve teklif 31 Ocak 2019 tarihinde sona erecek. Başka bir deyişle eksik olan eşyayı almak isteyen kişilerin biraz hızlı davranmaları gerekecek.

Bu çözümün, firmanın geçtiğimiz hafta önerdiği, Fallout 76'nın mikro-satın-alım mağazasında 4.99 dolar değerinde 500 Atom verme teklifine göre çok daha iyi olduğu da kesin. Bu yeni duyurunun, oyunu çevreleyen tartışma seslerinin en azından bir kısmını söndüreceğini tahmin ediyoruz.

Okuyucu Yorumları