FIFA 18, Tanıtım Videosuyla Birlikte Ortaya Çıktı!

Merakla beklenen FIFA 18, Cristiano Ronaldo'lu tanıtım videosuyla birlikte ortaya çıktı!

FIFA 18 ortaya çıktı!

Yeni Frostbite motoruyla güçlenen FIFA 17 ile geçen sene bu günlerde tanışmıştık. Bu oyun motoru, Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda ve Mirror's Edge: Catalyst gibi oyunlarda da kullanılıyordu. EA şimdi ise yine oynanışta Frostbite motorunu kullanan FIFA 18'i yeni bir videoyla ortaya çıkardı.

FIFA 18, Tanıtım Videosuyla Birlikte Ortaya Çıktı!

Tanıtım videosunda göreceğiniz üzere Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, FIFA 18'in kapağında yer alacak. Çoğunlukla Ronaldo'ya odaklanan video, oynanışla ilgili herhangi bir görüntü içermiyor. Ancak videonun sonuna doğru ilginç olan bir detay açığa çıkıyor. Oyunun yine Frostbite motorunu kullanacağı ve "The Journey"in ikinci sezonla geleceği kesinleşirken bu iki geliştirmenin sadece PC, Xbox One ve PlayStation 4'e geleceği söyleniyor. Buradan Nintendo Switch'teki FIFA 18'in kırpılmış olacağı ve üstelik önemli bir oyun modunu içermeyeceği sonucu çıkarılabilir. Bu geliştirmeler, oyunun Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümlerinde de yer almayacak.

EA'nın duyurusuna göre FIFA 18'in Standard, Ronaldo ve Icon olmak üzere üç farklı sürümü olacak. FIFA 18, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PC ve Nintendo Switch platformları için 29 Eylül 2017'de yayınlanacak. Birkaç gün sonraki E3 2017'de oyun hakkında daha fazla bilgi edinme şansımız olabilir.

Okuyucu Yorumları