Bir fikir 45.5 saatte hayata geçebilir mi?

ING Bank, bankacılık müşterilerinin hayatını nasıl daha da kolaylaştıracağının cevabını arıyor.

45 saatte hayata geçen fikir!

ING Bank'ın liderliğinde webBox iş birliğiyle hayata geçirilen bankacılık hackathon'u "Hack-ING" 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. Yazılım geliştiricilerinin, ister bireysel ister takım olarak katılımda bulunabildiği ve bankacılığı kolaylaştıran dijital çözümler geliştirmeye yönelik projelerin yarışacağı Hack-ING'e başvurular 24 Ekim'e kadar devam edecek. Hack-ING'de "daha kolay bankacılık" için fikirler görücüye çıkacak...

ING Bank'ın webBox iş birliğiyle düzenlediği, bankacılık alanında kullanılabilecek yaratıcı yazılım fikirlerinin yarışacağı bankacılık hackathon'u "Hack-ING" için başvurular başladı. Yazılım geliştiricilerinin, bireysel veya takım olarak katılmalarının mümkün olduğu Hack-ING'de, katılımcılar istedikleri teknolojiyi ve hayal güçlerini kullanarak 45.5 saat içinde, en iyi dijital bankacılık projesini üretip büyük ödülü kazanmak için yarışacak.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Hack-ING hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "ING Bank olarak, bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma hedefimizle böyle bir etkinliği sahiplenmekten dolayı çok heyecanlıyız. Yeni nesil bankacılık stratejimiz çerçevesinde, dijital ve mobil teknolojileri bankacılık süreçlerimize entegre ederek, müşterilerimize daha kolay ve zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmak için çözümler yaratıyoruz. Biz, dijital ve mobil platformların etkin kullanımı ile zaman ve mekandan bağımsız bir şekilde finansal çözüme ihtiyaç duydukları her an müşterilerimizin yanında olan bir Banka olacağız. Bu nedenle, bankacılık alanında geliştirilecek her türlü teknolojik fikir ve projenin destekçisiyiz. Hack-ING katılımcılarının üreteceği projelerin yaratacağı katma değere inanıyoruz."

"Bankacılık hayatımızı daha nasıl kolaylaştırabilir?"

31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Hack-ING'de katılımcılar "Bankacılık hayatımızı daha nasıl kolaylaştırabilir?" sorunun yanıtını arayacaklar. Katılımcıların "internet bankacılığını geliştirmek, alternatif kişisel finans çözümleri/ sistemleri üretmek, alternatif mobil ödeme çözümü icat etmek, daha fonksiyonel bir ATM arayüzü geliştirmek" gibi bankacılıkla ilgili dijital konularda sıfırdan proje üreteceği Hack-ING'de süre sadece 45.5 saat.

Yaklaşık 2 gün sürecek olan yarışma kapsamında dijital dünyanın yakından tanıdığı isimler de konuşmacı olarak yer alacak. Amazon Kıdemli Yazılım Geliştirme Mühendisi Bilgem Çakır, Codeship Kurucu Ortak&CTO Florian Motlik, GitHup Kurumsal Destek Uzmanı Mike Adophs, Paraşüt Kurucu Ortak ve CEO'su Sean Yu etkinlikte yapacakları konuşmalarının yanı sıra, yarışma jürisinde de yer alacaklar.

Hack-ING'de dereceye girenler 10 bin, 5 bin ve 2.500 TL'lik Teknosa çekleri ile ödüllendirilecek. Ayrıntılı bilgiye http://hack-ing.io/ adresinden ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları