Fossil Group, 20'den fazla yeni karma saat tanıttı...

Saat devi, pek çok büyük markayı da arkasına alarak, aynı anda 20'den fazla yeni cihazını tanıttı!

Saat devinden akıllı saat şovu!

Fossil Group tarafından yapılan açıklamada, Emporio Armani, Michael Kors, Kate Spade New York, Diesel ve Chaps gibi isimlerin üretimlerini ve tasarımlarını içeren yeni bir karma akıllı saat serisi tanıtıldı.

Bu cihazlar, klasik analog saatleri andırsalar da, günlük aktivite takibi veya gelen mesaj ve aramaları bildirme gibi çeşitli akıllı özelliklere sahipler.

Moda dünyasının önemli ismi Giorgio Armani, yaptığı açıklama ile günümüzde hemen her şey için bir uygulama olduğunu ve bunların genellikle hayatımızı kolaylaştırdığını söylemekteydi. Ayrıca Emporio Armani markası ile bir karma akıllı saat sunmaktan da mutlu olduklarını belirtti.

Saatler, pek çok farklı renk ve tasarıma sahipler. Her markanın karma akıllı saati, kendi sitelerinde satışa sunulmakta ve fiyatlar 150 dolar ile 350 dolar arasında değişmekte.

Her ne kadar akıllı saat satışları 2016 yılı içerisinde düşmüş olsa da, pek çok marka "karma saat" olarak adlandırılan bu ürünleri kabul etmiş durumda. Bu markalardan biri olan Movado da HP ile ortaklık kurarak yeni bir karma akıllı saat serisi sunuyor. Bu cihazlar tam bir akıllı saatin tüm özelliklerini içermeseler de, daha uzun bir pil ömrüne sahip oluyorlar...

Okuyucu Yorumları