Fotoğraf ile insan bedeni bir araya geliyor!

Amaçlanan bağış tutarını yakalayan bu Kickstarter projesi, tırnaklarımızı gözüne kestirdi!

Para tamam; sıra icraatta!

Teknolojinin günlük hayatımıza kattığı en önemli etkinliklerden ve sanatsal hareketlerden birisi, şüphesiz her bireyin farklı fotoğraflar çekmesi ve paylaşması. Günümüzde herkes fotoğraf meraklısı, herkes çektikleriyle övünüyor. Özellikle Instagram gibi uygulamalarda çekilmiş fotoğraflara bakmak bile saatlerimizi alabiliyor. Peki, çektiğimiz bu fotoğrafları günlük hayatımızda, sadece bir iki dakikalık bir işlemle kullanabilmek ister miydiniz?

Eğer tüm bu özel fotoğrafları oje yerine geçecek bir tırnak kaplaması olarak düşünenlerdenseniz, NailSnaps isimli uygulama tam da size göre demektir. Evet, doğru duydunuz; artık çektiğiniz fotoğrafları tırnak kaplaması olarak kullanmamız mümkün. Uygulamayı kullanmaksa ziyadesiyle basit... Dilediğimiz resim üzerinde beliren, tırnak kısımları oyulmuş sağ ve sol el grafiklerini, fotoğrafın istediğimiz noktasına getiriyor ve ne şekilde bir tırnak kaplama setine sahip olabileceğimizi görebiliyoruz. Hatta spesifik bir kareyi, on parmağa birden uygulamamız da mümkün. Çıktı alabilmek içinse ilk etapta özel tasarımımızı firmaya yollamamız gerekmekte ki firma kısa süre içerisinde çıktıyı alıp adrese posta ile yollayacağını söylüyor.

Söylüyor dedik; çünkü Nailsnaps aslında bir Kickstarter projesiydi ve amaçladığı bağış miktarına ulaşmış durumda. Şimdi sıra, projenin gerçeğe dönüşmesinde...

Okuyucu Yorumları