Galaxy A7'nin işlemcisi bu olabilir!

Samsung'un "Galaxy A" serisinin önde gelen cebinden yeni sızıntılar var!

Galaxy A7 ortaya çıkıyor!

Birkaç gün önce Samsung'un web sitesinde kendini gösteren Galaxy A7, bu sefer GFXBench hız testi sitesinin veritabanında ortaya çıktı. Böylece telefonun donanımı biraz daha açıklığa kavuşmuş oldu.

Hız testi sonuçlarına göre Galaxy A7 (SM-A700), 5.2 inç'lik bir ekranla geliyor. Bu ekran boyutu, daha önceki 5.5 inç'lik ekran dedikodusuyla çelişiyor. GXYBench'e göre ekran çözünürlüğü, 1920x1080 - yani Galaxy A7, piyasadaki birçok Full HD ekranlı telefondan bir tanesi olacak gibi görünüyor. Hız testi, Galaxy A7'nin sekiz çekirdekli bir işlemci ve Adreno 405 GPU ile geleceğini de ortaya çıkarıyor. Bu bilgiler, telefonun Qualcomm'un yeni Snapdragon 615 yonga setiyle gelebileceğinin ipucunu vermekte.

Yani Galaxy A7, Snapdragon 410'la gelmesi beklenen Galaxy A3 ve Galaxy A5'ten daha üst seviye bir telefon olacak gibi görünüyor. Galaxy A7'nin diğer özellikleri arasında 12 megapiksel kamera, 2GB RAM, 16GB dahili depolama, Android 4.4.4 KitKat var. A7'nin Kasım ayında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları