Galaxy Gear S2 için 1.000 Euro'luk çılgınlık!

Sokağa atacak 1.000 Euro paranız varsa ve biraz da aklınızı kaçırdıysanız, işte mükemmel bir öneri!

1.000 Euro'luk çılgınlık!

Gear S2 için bulabileceğiniz bedava saat yüzlerinin oldukça fazla olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ancak paralı seçenekleri de unutmamak gerekiyor. Geliştiriciler, etkileyici saat yüzlerini geliştirerek satışa sunabiliyorlar. Tabii ki bu saat yüzlerinin bedelleri genellikle birkaç Euro'nun altında oluyor. Ancak harcayacak fazladan 1.000 Euro'nuz varsa, bu "şok edici" Gear S2 saat yüzü tam size göre olabilir.

Bir saat yüzünü 922.60 Euro karşılığında satmak veya bu fiyata saat yüzünü satın almak, delilik gibi gözükebilir. Sonuç olarak bu bedel karşılığında üç tane Gear S2 akıllı saat veya değerli mücevherler almanız mümkün. Peki bu saat yüzünü bu kadar değerli yapan şey ne?

Saatin satıcılarının Aristo'nun öğrencisi Theophrastus'un sözlerini alıntılayarak belirttiği üzere "zaman, bir insanın harcayabileceği en değerli şey." İşte bu yüzden, saat yüzünün de değerli olması gerektiğini düşünüyorlar.

Temel olarak bu saat yüzü, her saniye 6 derece dönen devasa bir sanal elmas almak olarak düşünülebilir. Tabii ki bu paraya, saygıdeğer bir İsviçreli saat üreticisinden gerçek elmasa sahip bir saat veya üç tane Gear S2 akıllı saat almak da mümkün. Eğer bu saat yüzünü almayı düşünürseniz, yerine neler alınabileceği aklınızın bir köşesinde dursun...

Okuyucu Yorumları