Galaxy Grand On her yönüyle açığa çıktı

Artık iyice çorbaya dönen Samsung Galaxy serisine, görünüşe göre yeni bir telefon daha ekleniyor!

Bir Galaxy daha sızdı!

Galaxy Grand On hakkında son haftalarda birçok duyum almıştık ve yeni söylentiler cihazın özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Gerçek cihaz görüntüleri beklenildiği gibi gizli kalmayı başarsa da Çin'in serfikalandırma kuruluşu TENAA merakları gidermek için devreye girmiş durumda.

TENAA, Grand On (SM-G550) akıllı telefonu her açıdan görmemizi sağlayan fotoğrafları yayınlamasının yanında, cihazın tüm özelliklerini de sıraladı. İlk bakışta cihazın arkasındaki desen dokusunun Galaxy J2'ye oldukça benzer olduğu görülüyor.

Yeni akıllı telefonun 5.1 inç 720p ekran, çift çekirdekli 1.2Ghz işlemci, 1 GB RAM, 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, LTE bağlantısı ve genişletilebilir 8 GB dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ile çalışması beklenen cihaz, 142×71.9×8.5 mm ebatlarında ve 140 ağırlığında olacak.

TENAA sertifikasyon süreci bize, alt-orta seviyede konumlanacak Galaxy Grand On akıllı telefonun çok kısa bir süre sona açıklanabileceğini gösteriyor. Resmi duyurunun önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları