Galaxy Note 3'ün "dev" ekranını küçültün!

Samsung Galaxy Note 3'ün ekranı sizin de elinize büyük geliyorsa, onu küçültmeniz mümkün!

Note 3'ün ekranını küçültün!

Dev ekranlı akıllı telefonların dünyasında yaşıyoruz. 6.4 inçlik akıllı telefonların olduğu piyasada tek elle kullanım imkanı gittikçe zorlaşıyor. Samsung Galaxy Note 3 de sahip olmuş olduğu 5.7 inçlik ekranıyla bunlardan biri olarak dikkat çekiyor. Eğer siz de Galaxy Note 3'ü tek elle kullanmakta zorluk çekenlerdenseniz, bunun için mükemmel bir çözüm bulunuyor.

Samsung Galaxy Note 3'ün 5.7 inçlik ekranı, ortalama boyutlarda el oranlarına sahip kullanıcılar tarafından bile tek elle pek kolay kullanılmazken, elleri daha küçük kullanıcılar için tam bir hayal kırıklığı olabiliyor. Fakat bunun için bir çözüm var. Ekranı isterseniz kendi elinize göre şekillendirebiliyorsunuz. Evet, yanlış okumadınız; aşağıdaki adımları uygulayarak Galaxy Note 3'ün ekranını elinize göre ayarlamanız mümkün.

Ayarlar > Kontroller> Tek elle çalıştırma adımlarını takip ederek Galaxy Note 3'ün ekranını daraltabilir, arabirimi tek elle kullanıma uygun şekilde yeniden ölçeklendirebilirsiniz. Üstelik bunu sadece klavye ye da belli bir öğe için değil, tüm arabirim için yapma şansınız var.

Detaylar için, AndroidCentral'ın yukarıdaki videosuna göz atmanız yeterli...

Okuyucu Yorumları