Galaxy Note 7'nin pili için yeni iddia

Tanıtımına gün saydığımız Samsung Galaxy Note 7'nin pil boyutlarıyla ilgili yeni bir iddia geldi!

Galaxy Note 7'nin pili...

Samsung Galaxy Note 7'nin tanıtılmasına çok az bir zaman kala elbette sızıntılar daha fazla ortaya çıkmaya başladı. Artık neredeyse Note 7'nin nasıl bir telefon olarak karşımıza çıkacağına emin gibiyiz. Ancak sızıntılar sürmeye devam ediyor. Gelen yeni bilgilere göre Note 7'nin bataryası, Galaxy S7 edge'e kıyasla daha küçük olacak.

Yeni gelen bilgilere göre Note 7'nin bataryası 3500 mAh seviyesinde olacak. Bu kapasite, Note 5'le kıyaslandığında yeni amiralin 500 mAh'lik bir artış gördüğünü bizlere gösteriyor. Fakat Galaxy S7 edge'le kıyasladığımızda, Note 7 100 mAh'lik bir batarya kaybını gözler önüne seriyor.

Öte yandan telefonla ilgili bir diğer sızıntı ise boyut ve ağırlığa ilişkin. Sızan bilgilere göre Note 7'nin boyutları 73.9 x 152.5 x 7.9 mm, ağırlığı ise 169 gram olacak. Bu bilgilere göre yine S7 edge'e kıyasla birkaç gram da olsa ağır olacak gibi görünen Note 7, yine hem S7 edge hem Note 5'e göre daha kalın olacak.

Elbette telefonla ilgili pek çok iddia söz konusu. Bir iddia da artık neredeyse kesin gibi görünen 5.7 inç boyutundaki ekranı. Çok yakında hepsini öğreneceğiz...

Okuyucu Yorumları