Galaxy Note 7'ye Japonya ayarı!

Samsung'un Japonya'da piyasaya sürdüğü Galaxy Note 7'lerde, diğer ülkelerde satılan Note 7'lere göre önemli bir eksik var!

Galaxy Note 7'ye Japonya ayarı!

Geçtiğimiz yıl Japonya'da piyasaya sürülen Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'le ilgili alışılagelmedik bazı ilginç ayrıntılar söz konusuydu. Her iki cihaz da, üzerlerinde Samsung logosu taşımıyordu. Güney Koreli firmanın aynı tutumu Japonya, Güney Kore ve Çin'de piyasaya sürülen bu yılki amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'de devam ettirdiğine tanık olduk.

Firma, geçtiğimiz günlerde Japonya'da satışa çıkarılan Galaxy Note 7'ler için de kendi logosundan feragat ediyor. Söz konusu cihaz için Japonya'daki kullanıcılara yönelik olarak sunulan basın materyallerinde Galaxy Note 7'nin ön ve arka taraflarında bir Samsung logosu bulunmuyor.

Samsung, şimdiye kadar üretmiş olduğu en iddialı cihazlarında kendi logosuna neden yer vermediğine dair henüz bir resmi açıklama yapmış değil. Diğer yandan Japonya gibi Uzak Doğu ülkelerinin kendine özgü estetik anlayışları firmaya, bu cihazların logo taşımadan sade ve daha etkili bir görünüme sahip olacağını düşündürmüş olabilir.

Galaxy Note 7'ye Japonya ayarı!

Galaxy Note 7'ye Japonya ayarı!
Okuyucu Yorumları