Galaxy Note 7'yi ızgara olarak kullandılar!

Tayvan'da çekilen bir parodi videosu, Galaxy Note 7'nin üzerinde biftek pişirerek işleri biraz abartmış olabilir!

Note 7 üstünde et pişirdiler!

Samsung için büyük bir krize dönüşen ve birçok kullanıcının ciddi kazalar atlatmasına neden olan Galaxy Note 7'deki batarya sorunu doğal olarak bazı kullanıcılar için de bir eğlence malzemesi olmaya halen devam ediyor.

Firma bu ayın başlarında bütün Galaxy Note 7'leri geri çağırdığını duyurmuş ve geçtiğimiz Perşembe günü itibariyle ABD'de geri çağrılan Note 7'lerin yarısının döndüğü ortaya çıkmıştı.

Öyle görünüyor ki henüz geri verilmeyen bazı Note 7'ler bırakın endişe yaratmayı bir parodi konusu bile olabiliyor. Tayvan'da çekilen ve Note 7'nin üzerinde ızgarada et pişirilebilecek kadar sıcak olduğunu öne süren video da bunun en son örneklerinden biri.

Videoda, cihazı bir folyoyla kaplayan kullanıcı ince bir dilim bifteği onun üzerine koyup beklediği görülüyor. İlginç olan şu ki, et gerçekten pişmeye başlıyor gibi görünüyor ve kullanıcı da onu ters çevirip daha iyi pişmesine yardımcı oluyor. İki dakika sonra ise etin yenmeye hazır olduğunu görüyoruz.

Bunun, artık çok sayıda işlevsellik barındıran akıllı telefonlara bir ızgara özelliği de ekleyip eklemeyeceğini zaman gösterecek fakat şimdilik bunu evde denememeniz gerektiğini de hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları