Galaxy S10, "Çentik Öldüren" Tasarımla Gelebilir

Yeni ortaya çıkan patent, Galaxy S10'un "çentiği değiştirme" planını yakından gösterdi!

Galaxy S10 çentiği bitirebilir!

Galaxy S10'un köklü değişiklikler sunacağına dair işaretler gelmeye devam ediyor. Samsung, bu seneki geliştirici konferansında çentikli birkaç konsept tanıtmıştı. Infinity-U, Infinity-V ve Infinity-O adlı ekranların her biri, sonundaki harfin şekline benzeyen bir çentik sunuyordu.

Galaxy S10,

Yeni keşfedilen bir patent başvurusu, Samsung'un Infinity-O ile tam olarak nasıl bir tasarım hayal ettiğini ortaya çıkardı. Infinity-O'nun çentiğinin telefonun kenarına bağlı olmayan, bağımsız bir delik olduğunu biliyorduk. LetsGoDigital'in patentten paylaştığı görseller, bu çentiği yakından gösterdi.

Galaxy S10,

Birkaç Samsung Galaxy S10 tasarımından oluşan karelerin çoğunda, ekranın sol üstünde küçük bir delik görünüyor. Çizimlerde farklı çentik tasarımlarını da görüyoruz, ancak Infinity-O, odak noktasında.

Galaxy S10,

Siteye göre başvuru, Dünya Uluslararası Mülk Örgütü (WIPO) tarafından yönetilen Lahey Uluslararası Tasarım Sistemi tarafından yapıldı. Görsellere Lahey'in sayfasından da ulaşılabiliyor.

Galaxy S10,

Galaxy S10'un tasarımının sonunda nasıl bir şekil alacağını bilmiyoruz ancak Samsung adına öncekilerden farklı bir telefon olacağı açık.

Okuyucu Yorumları