Galaxy S4 için Android 4.3 sızdı!

Galaxy S4 sahiplerine müjde! Henüz varlığı bile onaylanmadı ama Android 4.3, internete sızdı bile...

Galaxy S4 için Android 4.3!

Android 4.3'ün varlığı Google tarafından henüz doğrulanmasa da geçtiğimiz aylarda onun gerçek olduğuna dair sunucu günlüklerindeki girdiler gibi çeşitli belirtilerle karşılaştık. Şimdi ise Galaxy S4'ün Google sürümü için hazırlandığı düşünülen Android 4.3 ROM'u tam anlamıyla internete sızdı ve TouchWiz tabanlı Galaxy S4'lere bile kurulabilir durumda...

Android 4.3'ten sizi heyecanlandıracak büyük yenilikler bekliyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Android 4.2'den farklı görünmeyen Android 4.3'te menüler, giriş ekranı ve uygulamaların çoğu, bir önceki Android sürümüyle tamamen aynı.

Android 4.3'ün değişiklikleri, sistemin derinliklerinde yatıyor. Bu değişiklikler arasında yeni uygulama izinleri, optimize edilen Bluetooth desteği, yeni kamera uygulaması var.

Sızan ROM'un tamamlanmaya çok yakın olduğu bilgisi iletiliyor. Yapı numarasında test sürümü olduğunu gösteren diziler olsa da her şeyin çalıştığı söyleniyor. Galaxy i9505'e Android 4.3'ü yükleyebilmek için SamMobile'ın bu sayfasına göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları