Galaxy S4 Mini resmi olarak tanıtıldı!

Samsung, son haftaların çok sızan cebi Galaxy S4 Mini'yi nihayet ortaya çıkardı! İşte gerçek S4 Mini

Galaxy S4'e kardeş geldi!

Galaxy S4 Mini, son haftalardaki sayısız dedikodu ve sızıntının ardından Samsung tarafından resmi olarak duyuruldu.

Galaxy S4'ün çok da küçük olmayan yeni "küçük" sürümünün S4'e göre sadece ekranı değil özellikleri de bir miktar kısıtlı. 4.3 inç'lik qHD ("çeyrek HD", 960 x 540) Super AMOLED ekranla sunulan cep, 1.7GHz çift çekirdekli işlemci (muhtemelen Snapdragon 400), 1.5GB RAM, 8GB dahili depolama, 8 megapiksel arka ve 2.1 megapiksel ön kamera gibi özelliklere sahip Galaxy S4 Mini, 107 gram ağırlığında. Depolama alanının 5GB'ının "kullanıcı tarafından erişilebilir olduğu" belirtilen Mini'ye bir microSD kartı yoluyla 64GB'lık depolama alanı eklemeniz mümkün.

Android 4.2.2'nin tadını çıkaracak olan S4 Mini, "ağabeyi" Galaxy S4'te bulunan birçok TouchWiz işlevine de sahip. Bunlar arasında Sound&Shot, Panorama Shot, Story Album, S Health ve S Translator bulunuyor.

Cihazın satışa sunulacağı tarih ve fiyat henüz bilinmiyor, ancak piyasada "White Frost" ve "Black Mist" olmak üzere (kısaca beyaz ve siyah) renk seçenekleriyle bulunacak. S4 Mini, 20 Haziran'da Londra'da gerçekleştirilecek olan Galaxy & ATIV etkinliğinde de gösterilecek.

Okuyucu Yorumları